Facebook Pixel Το τέλος του κόσμου…
Life
| 2012-12-26 23:14:00

Το τέλος του κόσμου…

Το τέλος του κόσμου…

Η Sport Bitch Έλενα Φάκου γράφει για τους σαχλόμαγκες και τους γιαλαντζί άντρες του σήμερα, για την τηλεόραση, τους πολιτικούς και την θεοποίηση του τίποτα.

Όσο μεγαλώνω, τόσο απογοητεύομαι από τους ανθρώπους. Άλλοι λένε ότι μας ψεκάζουν, εγώ λέω ότι δε χρειάζεται, τα καταφέρνουμε θαυμάσια και μόνοι μας. Κανένα χημικό δεν είναι πιο ισχυρό από την ανθρώπινη βλακεία. Κάποιοι εκεί έξω-και είναι αρκετοί δυστυχώς- κατηγορούν τους ομοφυλόφιλους για την σεξουαλική τους προτιμηση.

Κακώς. Τόσα ξέρουν, τόσα λένε. Ξέρετε πόσο πιο «πούστηδες» είναι κάτι σαχλόμαγκες που το παίζουν άντρες ; Κάτι λιμοκοντοράκια που αντί να κοιτάξουν την ανυπέρβλητη ανυπαρξία τους και το απόλυτο τίποτα που έχουν πράξει στην πορεία της μίζερης ζωούλας τους, τουρλώνουν το αναστηματάκι τους και λανσαρίζονται για καμπόσοι ; Άντρας δεν είναι αυτός που το κρέας το βάζει ή το βγάζει, έτσι για να ξεκαθαρίζουμε μερικά πράγματα. Άντρας είναι αυτός που έχει μπέσα, λόγο, τιμή και σέβεται τη γυναίκα.

Στις μέρες μας έχουμε μπερδευτεί πολύ. Βλέπω κάτι μαιντανούλες που τα καταφέρνουν και βρίσκονται παντού- στο facebook, στο instagram, στο twitter, στο πάρτυ, στο άλλο παρτυ, στο γήπεδο, στο πάρκο, στην ακρογυαλιά, στην τουαλέτα του σπιτιού τους, στο μανάβικο, στο  χριστουγεννιάτικο δέντρο( όλα αυτά με φωτογραφίες ) – κάνουν φίλους, κι άλλους φίλους και δώστου κι άλλους φίλους, και ανοίγουνε προφίλ κι άλλα προφίλ και δώστου κι ακόμη περισσότερα προφίλ, το παίζουνε και χουλιγκάνια, ανακατώνουνε και τα μαλλιά τους στις φωτογραφίες για να κάνουνε τις σέξυ, κοτσάρουνε και φωτογραφίες από την άκρως ενδιαφέρουσα ζωή τους συνοδευόμενες από αηδιαστικά σχόλια ομοίων τους,  αλλάζουνε και το όνομα τους σε Χουανίτα από Χάιδω και κρατάνε και καμιά οπαδική εφημερίδα για να δείξουν εμπεριστατωμένες. Και από πίσω ουρά οι σκύλοι, κοπάδι, όπως όταν η αδέσποτη σκύλα έχει περίοδο στο δρόμο και την παίρνουν όλοι στο κατόπι, για να γίνει το πισωκολλητό, που διαρκεί φυσικά μέχρι να ξεκολλήσουν τα ζωντανά. Μετά θα έχει άλλη αδέσποτη περίοδο.

Και βλέπω και κάτι κουραδόμαγκες που έχουνε βρει τώρα το ηλεκτρονικό θάρρος ( μεγάλη εφεύρεση αυτό το ηλεκτρονικό θάρρος, για αυτούς που είναι άνω των 30 και θυμούνται, ήθελε μεγάλη ποσότητα πραγματικού θάρρους να την πέσεις σε μια κοπέλα ευθέως και από κοντά) και κάνουνε όλοι τους ζεν πρεμιέ. Και μου ανακατώνουνε τα μαλλιά, και μου σφίγγονται να γραμμώσουν και βαράνε και τατουαζ ότι τους έρθει κι όπου βρούνε και κάνουνε μόστρες στα μαγαζιά του όχλου παίζοντάς το καμπόσοι κι άλλα λένε, άλλα κάνουν, άλλα εννοούν κι άλλα ισχύουν στην πραγματικότητα. Κάποιοι από δαύτους παίζουνε και μπάλα. Το πόσο καλά την παίζουνε είναι πάντα σχετικό. Το θέμα είναι ότι την παίζουνε. Κάποιοι αλλοι απλά την παίζουνε, χωρίς μπάλα.

Το αποτέλεσμα είναι ότι έχουμε γεμίσει από τέτοια αρσενικά γιαλαντζί, τα οποία άλλα σου λένε κατ ΄ιδίαν, άλλα λένε όταν είσαι απόύσα, και ένας θεός ξέρει τι πιστεύουν στην πραγματικότητα. Γιατί εγώ θεωρώ περισσότερο αρσενικό έναν ειλικρινή ομοφυλόφιλο από έναν υποκριτή ετεροφυλόφιλο.

Ψαχνόσασταν για την καταστροφή του κόσμου. Ιδού. Αν όλη αυτή η κατάσταση που περιέγραψα παραπάνω, συνυπολογίζοντας τους διεφθαρμένους πολιτικούς, τους καταχραστές της εξουσίας, τους ασύδοτους ιερείς, τους ψεύτες και τους κλέφτες που κυκλοφορούν, βάλε και τους πολέμους εδώ κι εκεί, πρόσθεσε και την καταστροφή του οικοσυστήματος καθημερινά, τι περιμένατε δηλαδή ; Να ανοίξουνε οι ουρανοί και να πέσουν αστροπελέκια; να σηκωθούν ανεμοστρόβιλοι και να βρέξει μετεωρίτες ή να εμφανιστεί ο κινγκ κόνγκ και να γκρεμίσει με ένα φτέρνισμα το EmpireStateBuilding; Εμείς οι ίδιοι είμαστε η καταστροφή μας. Έτσι όπως έχουμε καταντήσει τους εαυτούς μας και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. 

Η καταστροφή του κόσμου, είναι η θεοποίηση του τίποτα. Η καταστροφή του κόσμου είναι να μην έχεις δουλειά κι αν έχεις να μην πληρώνεσαι. Η καταστροφή του κόσμου είναι να σκοτώνεις αγέννητα παιδιά και να βγάζεις τα γεννημένα στη ζητιανιά και στην παράνομη παιδική εργασία για την κονόμα σου επειδή γκαστρώθηκες κατά λάθος. Θέλετε κι άλλες αποδείξεις για την καταστροφή ; Ανοίξτε τις μηχανές του διαβόλου…Tην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τον υπολογιστή. Πρώτα απ όλα όμως, ας κοιτάξουμε όλοι στο πανάρχαιο αυτό αντικείμενο του διαβόλου κι εκεί θα δούμε την  πραγματική αιτία της καταστροφής του κόσμου : Toν καθρέφτη μας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags