Facebook Pixel "Η απενοχοποίηση του ομαδικού σεξ" (BINTEO)
Life
| 2013-02-20 21:00:00

"Η απενοχοποίηση του ομαδικού σεξ" (BINTEO)

"Η απενοχοποίηση του ομαδικού σεξ" (BINTEO)

Η Έλενα Φάκου γράφει για την απενοχοποίηση του ομαδικού σεξ μιλώντας με τον διοργανωτή των μεγαλύτερων πάρτυ group sex στην Ελλάδα.

Aπο την άκρως δημιουργική φαντασία του Στάνλευ Κιούμπρικ ο οποίος παρουσίασε μέσα απο την ταινία "Μάτια Ερμητικά Κλειστά" μια μυσταγωγική τελετή με κατάληξη το ομαδικό σέξ ανάμεσα σε αγνώστους, φτάνουμε στην σημερινή πραγματικότητα,όπου ήδη τέτοιου είδους συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται στην Αθήνα του σήμερα και βρίσκουν όλο και περισσότερους "οπαδούς", άντρες και γυναίκες.

O T.K. είναι ένα νεαρό και πολύ σοβαρό παιδί που έχει ανάγει τη διαδικασία του ομαδικού σεξ σε επαγγελματική υπόθεση. Έχοντας πιάσει το σφυγμό της σεξουαλικής επικαιρότητας όπως ο ίδιος λέει, η οποία παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση για σεξουαλικές επαφές μεταξύ περισσότερων των δυο ατόμων ταυτόχρονα, δημιούργησε ενα club γνωριμιών με σκοπό τη συνάντηση για σεξ άνευ ορίων αριθμητικά ανάμεσα σε ενήλικα άτομα και απο τα δυο φύλα. 

Ο ίδιος εξηγεί : 

Με χρόνια εμπειρίας στο τομέα του ομαδικού έρωτα και τις ανταλλαγής ζευγαριών (swinging), η προσπάθεια απενοχοποίησης του ομαδικού σεξ στην Ελλάδα, κάνει αλματώδη βήματα.

Η λογική της έμπνευσης δημιουργίας ενός club γνωριμιών με σκοπό το ομαδικό σεξ προήλθε πρωτίστως από την αγάπη για το συγκεκριμένο θέμα αλλά παράλληλα και από την αυξημένη ζήτηση του κόσμου για καινούριες εμπειρίες.

Σκοπός μου είναι να “ανοίξω” το θέμα στο ευρύ κοινό, να οδηγήσω την Ελλάδα σε πρότυπα Ευρωπαϊκά (Ιταλία, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο) και νομίζω πως είμαι στο σωστό δρόμο. Το feedbackπου παίρνω από τους πελάτες και τις πελάτισσες του γραφείου είναι – όπως μου λένε χαρακτηριστικά – ότι πάω την Ελλάδα 50 χρόνια μπροστά.

Ποιά είναι η διαδικασία ; 

 

Πελάτες μας είναι ζευγάρια, μεμονωμένοι άντρες και γυναίκες, με βασική προυπόθεση τον σεβασμό, την υγιεινή και την αυξημένη ερωτική διάθεση.

Πολλοί είναι επιφυλακτικοί ως προς το τι θα συναντήσουν. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με τις ταινίες πορνό που είναι όλοι επαγγελματίες και τα σκηνικά είναι στημένα. Δίνω μεγάλη βάση στη γνωριμία και στη δημιουργία μίας παρέας και μίας κοινότητας με κοινά ενδιαφέροντα.

Τα πάρτυ γίνονται εβδομαδιαία και είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεσκάσεις για 3-5 ώρες μετά από μία δύσκολη εβδομάδα.

Mε τί κριτήρια επιλέγεις τους συμμετέχοντες ;

 

Κριτήρια υπάρχουν για τη συμμετοχή και ως προς τους άντρες αλλά και ως προς τις γυναίκες. Φροντίζω πάντα να ταιριάζουν οι ηλικίες, οι εμπειρίες, τα γούστα και τα θέλω του καθενός.

Υπάρχει κόστος για τη συμμετοχή στο group sex ;

 

Χρηματικό αντίτιμο υπάρχει, πάντα σε λογικά πλαίσια και πάντα με νόμιμες διαδικασίες. Άλλωστε δε θα μπορούσα να προχωρήσω στο άνοιγμα αυτής της υπηρεσίας στο ευρύ κοινό. Σκοπός  είναι να φτάσω σε Ευρωπαϊκά πρότυπα, όπως προείπα.

Που διεξάγονται αυτά τα πάρτυ ;

 

Ο χώρος διεξαγωγής των πάρτυ ποικίλει, αλλά ως επί το πλείστον, διοργανώνονται σε κάποιο κεντρικό ξενοδοχείο με κατάλληλες προδιαγραφές ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Πίεση χρόνου δεν υπάρχει. Το μόνο που χρειάζεται είναι όρεξη και ερωτισμός στο έπακρο.

Πως θα περιέγραφες το τί συμβαίνει κατα τη διεξαγωγή του ομαδικού σέξ ;

Ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψω το τι μπορεί να συμβαίνει κατά τι διάρκεια του πάρτυ είναι.. η άμεση συμμετοχή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags