Facebook Pixel Aξιοπρέπεια,τι δύσκολο πράγμα
Life
| 2013-07-02 10:45:00

Aξιοπρέπεια,τι δύσκολο πράγμα

Aξιοπρέπεια,τι δύσκολο πράγμα

Ειμαι σε ηλικία που εχω δει γκόμενες να δίνουν κώλο για μια γραμμή κόκα και Έλληνες να δίνουν ψήφο για ένα σακί πατάτες. 

Η αξιοπρέπεια είναι στα χέρια μας, στα χέρια σας,στα χέρια όλων. Η αξιοπρέπεια είναι επιλογή. Μπορείς να υποφέρεις και παράλληλα να είσαι αξιοπρεπής κι αντίθετα να τρώς με χρυσά κουτάλια και να εισαι αναξιοπρεπής , φτηνός και τιποτένιος. Πρόσεξε που θα δώσεις τα δύο πολύ σημαντικά πράγματα που σου έχει προσφέρει η φύση και η κοινωνία: το κορμί σου και την ψήφο σου. Όσον αφορά την ψήφο, θα πώ μόνο τούτο : "Τότε είναι που αναδύεται ένας τύραννος, όταν εμφανίζεται αρχικά ως προστάτης." Αυτά για όσους ξεπουλήσανε παλαιότερα τις ψήφους τους για ενα φακελάκι με τρία πεντοχίλιαρα και πρόσφατα για τσουρέκια, πατάτες και μια ντουζίνα αυγά.

Με αφορμή την απόφαση του Α. Γεωργιάδη να επαναφέρει την υγειονομική διάταξη του Α. Λοβέρδου για τις οροθετικές ιερόδουλες, έχω να πώ τα παρακάτω:

Στη σεξουαλική πράξη είναι υπεύθυνοι και οι δυο. Δε μπορούμε να κατηγορήσουμε μόνο τη μια πλευρά διότι, η άλλη είναι συνυπεύθυνη για οτιδήποτε προκύψει εάν δεν λάβει μέτρα ασφαλείας.  Ενημέρωση στις μέρες μας υπάρχει πλήρης και όλοι έχουν πληροφορηθεί για τα αφροδίσια νοσήματα που κυκλοφορούν, τους τρόπους μετάδοσης και τους τρόπους προφύλαξης, Όποιος το αρνηθει αυτό, να αρνηθεί επίσης ότι ο Ήλιος ανατέλλει και δύει κάθε μέρα.Σε μια χώρα οπου η πορνεία ανθεί επειδή υπάρχει τεράστια ζήτηση σε καθημερινή βάση, πόσο φταίει η προσφορα; Λιγότερο από τη ζήτηση; Περισσότερο; Το ίδιο; Αναρωτηθείτε μόνοι σας.

Πόσα χέρια που φοράνε βέρες πληρώνουν πολλά για να συνευρεθούν με ιερόδουλες κι ακόμη περισσότερα για να συνευρεθούν μαζί τους χωρίς προφυλακτικό; Όταν προέκυψε το θέμα με τις οροθετικές εργαζόμενες στο σέξ οι οποίες ασκούσαν αυτό το «επάγγελμα» στα βρώμικα στενά του κέντρου της Αθήνας, πόσο ανόητος πρέπει να είναι κάποιος ώστε να μην προνοήσει να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό κατά την ερωτική επαφή μαζί τους και πόση υποκρισία δείχνει το να αποκαλύπτουν δημόσια τα πρόσωπα των γυναικών αυτών οι οποίες έχουν παραιτηθεί από τη ζωή όντας διπλά καταδικασμένες ως τοξικομανείς και οροθετικές ενώ δεν βγάλανε τα μούτρα του εκάστοτε μαλάκα που ζήταγε σεξ χωρίς προφυλακτικό σε κάποιο σκοτεινό βρώμικο παγκάκι, όχι τίποτε άλλο, απλά να δούμε και πώς μοιάζουνε οι βλάκες. Προσωπικά με ενδιαφέρει περισσότερο να δώ πως μοιάζει ένας ηλίθιος από το πώς μοιάζει μια αναξιοπαθούσα εξαρτημένη οροθετική.

Και μην ξεχνάτε : Αρκεί μια στιγμή για να γίνεις ήρωας, αλλά χρειάζεται ολόκληρη ζωή για να γίνεις αξιοπρεπής άνθρωπος. Πολεμηστε για τη δική σας αξιοπρέπεια και μην καταπατάτε αυτή των γύρω σας. Ίσως τότε, κάτι καταφέρουμε.

Διαβάζοντας ένα άρθρο επίσης σχετικό με την αξιοπρέπεια, σας παραθέτω αυτούσια την τελευταία του παράγραφο διότι εκτός του ότι είναι συγκλονιστική, με εκφράζει και απόλυτα :

“Είναι μερικοί άνθρωποι που κουβαλούν τη ντροπή του κόσμου όλου. Κουβαλούν ακόμη και τη ντροπή αυτών που δεν έχουν ντροπή.
Και είναι και μερικοί άλλοι, που δεν θα καταλάβουν ποτέ τί σημαίνει αξιοπρέπεια. Γιατί οι ίδιοι, δεν έχουν.”

(Mπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο με τίτλο « Ντρέπομαι» στον ιστότοπο tintooth.wordpress.com)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags