Facebook Pixel Σκληρά Αγόρια σε Ψηλά Τακούνια! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2013-11-14 19:30:00

Σκληρά Αγόρια σε Ψηλά Τακούνια! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σκληρά Αγόρια σε Ψηλά Τακούνια! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τι γίνεται όταν ένας άντρας αποφασίζει ότι του αρέσει να ντύνεται γυναίκα, για να κάνει έρωτα με άντρες και γυναίκες; Η Έλενα Φάκου δίνει τις απαντήσεις, μέσα από μία εξαιρετική συνέντευξη!

Όταν τον γνώρισα για πρώτη φορά δεν μπορούσε να περάσει απο το μυαλό μου ότι αυτός ο άντρας στις ιδιωτικές του στιγμές ντύνεται γυναίκα. Είναι αρρενωπός και απέχει πολύ απο το πρότυπο του gay, πόσο μάλλον από αυτό του τραβεστί. Όταν μου το αποκάλυψε σκέφτηκα πως οι σπουδές μου στην ψυχολογία είναι πολύ λίγες μπροστά στην άβυσσο της ανθρώπινης ψυχής.

Τον είχα τελικά στο μυαλό μου σαν δύο ανθρώπους. Ο ένας ήταν ο άνδρας που υπηρετούσε πιστά επί πολλά χρόνια τα σώματα ασφαλείας και ο άλλος μια γλυκιά γυναίκα που λέγαμε τα νέα μας, σχολιάζαμε την επικαιρότητα και μου συμπαραστεκόταν σε δύσκολες στιγμές.

Βέβαια, ο σημερινός μας καλεσμένος, αποτελεί μία περίπτωση cross-dressed, αυτό δε σημαίνει ότι όλοι συμπεριφέρονται το ίδιο. Υπάρχουν ακόμη και αυστηρά straight cross dressed άντρες, οι οποίοι φορούν γυναικεία εσώρουχα μόνο για να κάνουν σεξ με την κοπέλα τους και όχι σε άλλες περιπτώσεις, γιατί αυτό είναι κάτι που γεμίζει αμφίδρομα το ζευγάρι.

Με gay άνδρες και γυναίκες, με τραβεστί και τρανσέξουαλ είχα φιλίες. Όταν τον γνώρισα, προστέθηκε και ο cross dressed. Eίναι όλοι για τον πολύ κόσμο το ίδιο κι όμως τελικά είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους. Όταν του ζήτησα να μου μιλήσει γι' αυτό που είναι, νόμιζα πως δεν θα το κάνει. Με εξέπληξε για ακόμα μια φορά.

Γιατί φοράς γυναικεία ρούχα; Οι ερωτικοί σου σύντροφοι είναι άντρες ή γυναίκες; Ή και τα δυο;
Μου αρέσει να φοράω γυναικεία γιατί έτσι αισθάνομαι άνετα και απελευθερώνω από μέσα μου έναν άλλο άνθρωπο και έχω περισσότερη «όρεξη» για σεξ... πηγαίνω και με άντρες και με γυναίκες, περισσότερο όμως με γυναίκες.

Απο πότε ξεκίνησες να έχεις δυο εαυτούς;
Από τις αρχές του Ιουλίου του 1975 μου αρέσει το ντύσιμο με γυναικεία ρούχα, εσώρουχα και αξεσουάρ.

Οι γυναίκες έρχονται μαζί σου και φοράς γυναικεία εσώρουχα, τί νομίζεις οτι βρίσκουν σε αυτο;
Στις γυναίκες φαίνεται ότι αρέσει να βλέπουν άντρα να φοράει γυναικεία εσώρουχα, αξεσουάρ, γόβες και περούκες. Νομίζω ότι τους αρέσει που οι ίδιοι οι άντρες ερεθίζονται που είναι ντυμένοι έτσι κι έχουν περισσότερη ερωτική διάθεση. Επίσης, σε μερικές γυναίκες αρέσει να «ταπεινώνουν» τον άντρα που φοράει ζαρτιέρες, ενώ παράλληλα «ταπεινώνονται» γιατί κάνουν σεξ μαζί τους άρα τις υποτάσσει τελικά ενώ ξεφεύγει από το κλασσικό αρρενωπό πρότυπο. Είναι μια σχέση περίεργη, μια σχέση που αν δεν την ζήσεις δε μπορείς να την κατανοήσεις εύκολα. Το πρώτο βήμα, είναι να πετάξεις από το μυαλό σου τα κλισέ και να ξέρεις ότι παραμένεις άντρας κι επιβήτορας, ακόμη κι αν φοράς στρινγκ και ψιλά τακούνια.

Έχεις κάνει το σεξ επάγγελμα;
Ναι το έχω κάνει επάγγελμα απο το 1977 έως το 1990 περίπου, έχοντας πελάτες και άντρες και γυναίκες.

Προτιμάς τις γυναίκες ή τους άντρες στο σεξ και γιατί;
Προτιμώ τις γυναίκες περισσότερο γιατί όταν έχεις δοκιμάσει και τα δύο, ξέρεις υπεύθυνα τι να διαλέξεις.

Πιστεύεις πως οι ερωτικές προτιμήσεις είναι κάτι προδιαγεγραμμένο απο τη γέννηση ή κάτι που προκύπτει στην πορεία;
Κατά τη γνώμη μου οι ερωτικές προτιμήσεις είναι κάτι το οποίο προκύπτει μετά από κάποια εμπειρία.

Υπάρχουν τραβεστί, τρανσέξουαλ και cross-dressed. Ποιά η διαφορά του cross-dressed απο τα υπόλοιπα;
Η διαφορά είναι ότι ο C--D φοράει γυναικεία μόνο σε κλειστό ιδιωτικό χώρο και όχι παρά έξω.Ή τουλάχιστον για να μην είμαι τόσο απόλυτος, σε «ελεγχόμενα» περιβάλλοντα. Ο cross dressed δεν νιώθει γυναίκα. Απλά του αρέσει να βλέπει τον εαυτό του να μεταμορφώνεται σε γυναίκα.

Είσαι ευτυχισμένος απο τη ζωή σου;
Ναι, σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα ζωή μου.

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags