Facebook Pixel Eνας ήρωας με παντόφλες! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2013-12-15 13:30:00

Eνας ήρωας με παντόφλες! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Eνας ήρωας με παντόφλες! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα από τη θολούρα των καπνογόνων στο ΠΑΟ-Ατρόμητος, η Έλενα Φάκου συγχωρεί τον Ιγκλέσιας για τις... λαστιχένιες παντόφλες του, καθώς υπήρχε κάτι χειρότερο: το κούρεμα του Πράνιτς!

Και να σου βγαίνει ο Ματίας στη μεικτή ζώνη για δηλώσεις που τον περιμένουμε όλοι εναγωνίως, τον κοιτάω απο πάνω μέχρι κάτω (είναι και 2 μέτρα παλικάρι) και στο φινάλε τι να δω; Παντόφλες!

Παντόφλες με 5 βαθμούς κελσίου στο πεζοδρόμιο ο Αργεντινός. Κι εκεί που οποιοσδήποτε άλλος θα κοβόταν πανηγυρικά, τον συγχωρώ. Κι όχι απλά τον συγχωρώ, αλλά τον συγχαίρω κιόλας για το τανγκό που χόρεψε τους γηπεδούχους, έστω και με λαστιχένια παντόφλα.

 

Λίγο τα συμπαθέστατα σπαστά ελληνικά του, λίγο το λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο του, λίγο τα γκολάκια που κέρασε, λίγο το κρύο στο στενό, λίγο η θολούρα απ' τα καπνογόνα, συγχωρεσα τον Ματίας και συγχώρεσα και την παντόφλα του. Άλλωστε υπήρχε κάτι χειρότερο απ τις παντοφλίτσες του Ματίας: Το κούρεμα του Πράνιτς!

Απο αυτό το ματς στη Λεωφόρο θα θυμάμαι πάντα δυο πράγματα: Τα κάγκελα του Απόστολος Νικολαΐδης και τα μυαλά στα κάγκελα για τον Ματίας Ιγκλέσιας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags