Facebook Pixel Έλεος! Χάθηκε η μπάλα…
| 2011-02-23 03:51:00

Έλεος! Χάθηκε η μπάλα…

Έλεος! Χάθηκε η μπάλα…

Σύμφωνα με ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ρεπορτάζ , ρατσιστική επίθεση δέχθηκαν δύο παιδιά ομάδας Παίδων σε αγώνα χάντμπολ!  

Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Goal», σύμφωνα με την οποία το περασμένο Σάββατο δύο νεαρά παιδιά αλβανικής καταγωγής έπεσαν θύματα ρατσιστικής -όπως τη χαρακτηρίζουν από τον Πανελλήνιο- επίθεσης από νεαρούς που βρέθηκαν στο ματς παίδων (!) με τον Λεωνίδα στους Αγίους Αναργύρους για το πρωτάθλημα της ΕΣΧΑ.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πρόκειται ακόμη και για πράξη αντιποίνων, αφού και στο ματς του πρώτου γύρου στην Κυψέλη υπήρξαν επεισόδια στα οποία είχε συμμετοχή ένας τρίτος Αλβανός παίκτης του Πανελλήνιου. Απλά τότε το επεισόδιο δεν είχε πάρει διαστάσεις, ενώ δεν υπήρξε ούτε σχετική έρευνα, αλλά ούτε και ποινές στους «πρωταγωνιστές».

Το Σάββατο όμως πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, υπήρχαν νεαροί στο γήπεδο που εξαρχής είχαν βάλει στο στόχαστρο τους δύο παίκτες του Πανελλήνιου, βρίζοντάς τους με χυδαίες εκφράσεις που είχαν καθαρά ρατσιστικό περιεχόμενο.

Αποτέλεσμα ήταν το ματς να διακοπεί στο 41' όταν αρχικά ένας νεαρός μπήκε στο γήπεδο και χτύπησε τον τερματοφύλακα του Πανελλήνιου, ο οποίος ανταπέδωσε, ρίχνοντας ακόμη περισσότερο λάδι στη φωτιά. Στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν κι άλλοι νεαροί που κινήθηκαν απειλητικά προς τον τερματοφύλακα, ενώ ο συμπατριώτης του έσπευσε να τον βοηθήσει.

Οι δύο παίκτες χρειάστηκε να φυγαδευτούν -σχεδόν δύο ώρες αργότερα- με τη βοήθεια των ανθρώπων του Λεωνίδα, ενώ οι νεαροί παρέμεναν έξω από το γήπεδο.


Πηγή:Sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags