Facebook Pixel Από πάμπλουτος… μπατίρης;
| 2010-12-27 18:32:00

Από πάμπλουτος… μπατίρης;

Από πάμπλουτος… μπατίρης;

Οι ερωτικές περιπέτειες του Τάιγκερ Γουντς αρχίζουν να προκαλούν ζημιά στην τσέπη του…

Μπορεί να πέρασε ένας χρόνος, όμως, οι ερωτικές περιπέτειες του Τάιγκερ Γουντς συνεχίζουν να προκαλούν ζημιά στην καριέρα και τη δημόσια εικόνα του και πολύ περισσότερο στην τσέπη του!

Ο Αμερικανός γκολφέρ δεν αποδείχθηκε «Τίγρης» μόνο στο γήπεδο, ωστόσο η υπόθεση των ερωμένων και στη συνέχεια του διαζυγίου του τον Δεκέμβριο του 2010 έφεραν μια σειρά από άλλα γεγονότα που «πληρώνει» μέχρι και σήμερα.

Ο Τάιγκερ Γουντς είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να μειώνεται κατά αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια, αφού δεν ήταν μόνο το ποσό που έπρεπε να καταβάλει στην πρώην σύζυγό του. Οι εταιρίες με τις οποίες είχε υπογράψει συμβόλαιο για την προώθηση προϊόντων «έσπαγαν» τη συμφωνία και ο πλουσιότερος αθλητής στον κόσμο βρέθηκε ξαφνικά από τα φώτα στο περιθώριο και με 35 εκατομμύρια λιγότερα.

Τελευταία, ήταν η «Procter & Gamble Co's Gillette» που αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Αμερικανό, σε μια καμπάνια που ξεκίνησε το 2007. Το συμβόλαιο των δύο πλευρών ολοκληρώνεται και επίσημα στις 31 Δεκεμβρίου η Gillette, ωστόσο τον τελευταίο χρόνο απέφυγε τα διαφημιστικά σποτ με τον Γουντς. Ο εκπρόσωπος της εταιρίας γνωστοποίησε τις προθέσεις των ανωτέρων, χωρίς παρόλα αυτά να αποκαλύψει το ποσό που είχε συμφωνηθεί.

Ο αθλητής πάντως έχει ακόμη κάποιους υποστηρικτές, όπως είναι η NIKE, η οποία συνεχίζει να τον εμπιστεύεται.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags