27/12/10 - 18:32

Από πάμπλουτος… μπατίρης;

Οι ερωτικές περιπέτειες του Τάιγκερ Γουντς αρχίζουν να προκαλούν ζημιά στην τσέπη του…

Από πάμπλουτος… μπατίρης;
23.156views 0shares
Το νέο Pamestoixima.gr παίζει με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στο Γερμανία – Ολλανδία!

Μπορεί να πέρασε ένας χρόνος, όμως, οι ερωτικές περιπέτειες του Τάιγκερ Γουντς συνεχίζουν να προκαλούν ζημιά στην καριέρα και τη δημόσια εικόνα του και πολύ περισσότερο στην τσέπη του!

Ο Αμερικανός γκολφέρ δεν αποδείχθηκε «Τίγρης» μόνο στο γήπεδο, ωστόσο η υπόθεση των ερωμένων και στη συνέχεια του διαζυγίου του τον Δεκέμβριο του 2010 έφεραν μια σειρά από άλλα γεγονότα που «πληρώνει» μέχρι και σήμερα.

Ο Τάιγκερ Γουντς είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να μειώνεται κατά αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια, αφού δεν ήταν μόνο το ποσό που έπρεπε να καταβάλει στην πρώην σύζυγό του. Οι εταιρίες με τις οποίες είχε υπογράψει συμβόλαιο για την προώθηση προϊόντων «έσπαγαν» τη συμφωνία και ο πλουσιότερος αθλητής στον κόσμο βρέθηκε ξαφνικά από τα φώτα στο περιθώριο και με 35 εκατομμύρια λιγότερα.

Τελευταία, ήταν η «Procter & Gamble Co's Gillette» που αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Αμερικανό, σε μια καμπάνια που ξεκίνησε το 2007. Το συμβόλαιο των δύο πλευρών ολοκληρώνεται και επίσημα στις 31 Δεκεμβρίου η Gillette, ωστόσο τον τελευταίο χρόνο απέφυγε τα διαφημιστικά σποτ με τον Γουντς. Ο εκπρόσωπος της εταιρίας γνωστοποίησε τις προθέσεις των ανωτέρων, χωρίς παρόλα αυτά να αποκαλύψει το ποσό που είχε συμφωνηθεί.

Ο αθλητής πάντως έχει ακόμη κάποιους υποστηρικτές, όπως είναι η NIKE, η οποία συνεχίζει να τον εμπιστεύεται.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ