12/03/11 - 21:57

Τον… αποχαιρέτησαν με νίκη!

Χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 σετ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, στο τελευταίο ματς του Στέλιου Καζάζη στον πάγκο της ομάδας. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης πως φεύγει, επειδή ένα μέρος της ομάδας δεν τον εμπιστεύεται.

Τον… αποχαιρέτησαν με νίκη!
39.294views 0shares

Όσον αφορά το ματς, οι «πράσινοι» είχαν ένα εύκολο απόγευμα, καθώς πήραν το πρώτο σετ 25-18, το δεύτερο 25-16, ενώ με τους ίδιους πόντους τελείωσε και το τρίτο.

Αμέσως μετά το ματς, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, δήλωσε: «Από τη Τετάρτη το βράδυ ενημέρωσα τη διοίκηση από τον κύριο Ρισβά μέχρι τον κύριο Σωπήλη ότι παραιτούμε και πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης, κάτι που κρατήσαμε μυστικό. Έχουνε γίνει οι απαραίτητες κινήσεις. Είχαμε μια πολύ βαθιά και ειλικρινή συζήτηση με την ομάδα για το τελευταίο πενθήμερο μετά από τις ήττες με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ένα μέρος της ομάδας έδειξε ότι δεν τρέφει εμπιστοσύνη πλέον στο πρόσωπό μου. Στις μεγάλες ομάδες δεν χωράνε συναισθηματισμοί, προηγείται πάντα η ομάδα και ο Παναθηναϊκός είναι υπεράνω προσώπων.

Έτσι πήρα αυτή την απόφαση και θέλω να γνωρίζει ο κόσμος ότι η διοίκηση είναι πολύ υπεύθυνη και βαδίζει ήδη σωστά για όσα χρειάζεται η ομάδα. Για μένα προσωπικά είμαι υπερήφανος που συνεργάστηκα με όλα αυτά τα παιδιά δύο χρόνια που είμαι στην ομάδα και ότι γνώρισα ένα νέο άνθρωπο, τον κύριο Σωπήλης, που βοηθάει όσο το δυνατό περισσότερο την ομάδα, ενώ και η ομάδα γνωρίζει ότι η διοίκηση κάνει τα πάντα για να βγει από το αδιέξοδο που βρισκόταν τόσο καιρό»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ