Facebook Pixel Θρήνος για τον Κατσαμούρη
Άλλα Σπορ
| 2013-03-07 17:52:00

Θρήνος για τον Κατσαμούρη

Θρήνος για τον Κατσαμούρη

Έναν ακόμα άνθρωπό του θρηνεί το ελληνικό βόλεϊ μέσα στο 2013. Την τελευταία του πνοή άφησε ο 45χρονος Γιώργος Κατσαμούρης, ο οποίος ήταν άλλοτε διεθνής πασαδόρος στην παίδων και εφήβων, αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, ενώ φέτος έπαιζε με τα χρώματα του Ναύαρχου Βότση.

Οι απώλειες στην οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ τελειωμό δεν έχουν μέσα στο 2013.

Ο Γιώργος Κατσαμούρης, άλλοτε διεθνής πασαδόρος των Εθνικών ομάδων παίδων και εφήβων, άφησε χθες το βράδυ την τελευταία του πνοή σε ηλικία 45 ετών.

Το ΔΣ της ΕΟΠΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο Γιώργος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο βόλεϊ της Θεσσαλονίκης, καθώς υπηρέτησε το άθλημα για 30 χρόνια, αποτελούσε υπόδειγμα αθλητή και ο θάνατός της σκόρπισε θλίψη σε όλο το βόλεϊ της Θεσσαλονίκης. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου, στις 16.30, από τα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου.

Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 1968 στη Θεσσαλονίκη και, αφού ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στον Γαλαξία, έδωσε τα πρώτα δείγματα του ταλέντου του στην ΧΑΝΘ (1982-1988). Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε από το 1988 ως το 1995, για να ακολουθήσουν ο Εσπερος Βυζαντίου, ο Αετός, ο ΠΟ Μουδανιών, ο Απόλλων Καλαμαριάς, η ΜΕΝΤ και ο ΑΣ Πέρα.

Φέτος συνέχισε να αγωνίζεται στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα με το Ναύαρχο Βότση, με τον οποίο έφτασε μέχρι τα Play Off. Παράλληλα, από τα τέλη της δεκαετίας του '80, αποτέλεσε βασικό στέλεχος των Εθνικών Ομάδων Παίδων και Εφήβων, ενώ κλήθηκε και στην Εθνική Ανδρών από τον Γέρζι Βελτς και τον Τάσο Κουμπλή.

Η ΕΠΕΣΘ, ΣΕ EΝΔΕΙΞΗ ΠEΝΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘAΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΣΑΜΟYΡΗ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛH ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟY ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟY ΠΡΩΤΑΘΛHΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΝΕΣΤΩΡ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΠΕΡΣΕΑΣ - ΑΟ ΚΑΒΑΚΛΙΩΤΩΝ & ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΑΝΑΓ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ), ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ.

Πηγή: gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags