Facebook Pixel Συγχαρητήρια και… μπηχτές για το Κύπελλο
Άλλα Σπορ
| 2011-03-20 00:08:00

Συγχαρητήρια και… μπηχτές για το Κύπελλο

Συγχαρητήρια και… μπηχτές για το Κύπελλο

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Κυπέλλου Βόλεϊ εξέδωσε ο Ερασιτέχνης, στην οποία όμως αναφέρει πως δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα και στον τελικό εισήλθαν φίλαθλοι του Ηρακλή χωρίς προσκλήσεις και έλεγχο.

Η ανακοίνωση:

«H Διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. συγχαίρει του αθλητές, τους   προπονητές και όλο το επιτελείο της ομάδας βόλεϊ ανδρών για τη μεγάλη νίκη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2011. Περιμένουμε τον κόσμο μας στις 24 Μαρτίου και ώρα 7 μ.μ. στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» για να γιορτάσει και να φωτογραφηθεί με τους αθλητές του βόλεϊ και το Κύπελλο Ελλάδας. Αυτή η ομάδα έχει παρόν και μέλλον και το αποδεικνύει πάντα στις δύσκολες στιγμές.

Οσον αφορά τον αγώνα,  θεωρούμε ότι οι συνθήκες που επικράτησαν πριν την έναρξή  του ήταν ακριβώς οι αντίθετες από αυτές που είχαν προαποφασιστεί στις συσκέψεις με την τοπική αστυνομία και την ΕΟΠΕ . Στο γήπεδο εισήλθαν χωρίς προσκλήσεις και χωρίς να ελεγχθούν φίλαθλοι της αντιπάλου ομάδας με συνέπεια να κινδυνεύσει  η  έναρξη και η διεξαγωγή του τελικού.

Παρόλα αυτά, συμφωνήσαμε να ξεκινήσει ο τελικός κάτω από αντίξοες, για την ομάδα μας, συνθήκες και με την παρέμβαση των ανθρώπων της ΕΟΠΕ κατορθώθηκε να διεξαχθεί  ο τελικός ομαλά και  χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ανεξαρτήτως όμως  αποτελέσματος,  ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  επισημαίνει ότι για άλλη μία φορά δεν τηρήθηκαν τα συμπεφωνημένα. Ελπίζουμε στο μέλλον οι αρμόδιοι να συνειδητοποιήσουν ότι το άθλημα του βόλεϊ δεν χρειάζεται τέτοιου είδους μεταχείριση και θα πρέπει να σέβονται τις διαγωνιζόμενες ομάδες.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας οι οποίοι είχαν  άψογη συμπεριφορά καθ’ όλη τη διάρκεια του τελικού  παρόλο που πριν από τον αγώνα,  λόγω έλλειψης αστυνομικής προστασίας, δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση κατά τη διάρκεια της προσέλευσής τους στο κλειστό της Ορεστιάδας.

Ο φίλαθλος κόσμος και ο κόσμος του Ολυμπιακού έχουν κρίση και κρίνουν και δεν θα ανεχτούν τέτοιου είδους μεθοδεύσεις από όπου και αν προέρχονται, οι οποίες υποβαθμίζουν τον αθλητισμό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags