Facebook Pixel Αθλητής sumo θέλει να σπάσει ρεκόρ σε Μαραθώνιο!
Άλλα Σπορ
| 2011-03-20 15:33:00

Αθλητής sumo θέλει να σπάσει ρεκόρ σε Μαραθώνιο!

Αθλητής sumo θέλει να σπάσει ρεκόρ σε Μαραθώνιο!

Ένας 40χρονος παλαιστής του sumo θέλει να ξεπεράσει τον εαυτό του και να αποδείξει, πως τίποτα δεν είναι αδύνατο, αν το πιστέψεις πραγματικά, αφού αποφάσισε να γίνει ο πιο “βαρύς” άνθρωπος, που έτρεξε ποτέ σε Μαραθώνιο.

Ο Kelly Gneiting, από την Arizona των Ηνωμένων Πολιτειών και στατιστικολόγος στο επάγγελμα, αν καταφέρει να ολοκληρώσει τη διαδρομή, στον αγώνα που διεξάγεται την Κυριακή (20/03) στο Los Angeles, θα εξασφαλίσει το επίσημο παγκόσμιο ρεκόρ, καθώς θα είναι ο πιο παχύς άνθρωπος που θα το έχει πετύχει ποτέ.

Ο Gneiting δήλωσε πως ήθελε να συμμετάσχει στο αγώνισμα, για να εμπνεύσει “όλους τους παχύσαρκους ανθρώπους, που έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση και πιστεύουν ότι δεν μπορούν να καταφέρουν, αυτά που ονειρεύονται”.

“'Εχω πολύ υψηλό συναίσθημα αυτοπεποίθησης και πιστεύω πραγματικά, πως μπορώ να κάνω τα πάντα”, δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα, Daily Telegraph.

“Είμαι μεγαλόσωμος, όμως νιώθω ότι έχω το ταλέντο για να τα καταφέρω. Το βάρος μου με δυσκολεύει στο τρέξιμο στα πόδια, τους γλουτούς και τους αγκώνες μου. Γι' αυτό το λόγο θα φορέσω ελαστικές, από lycra περικνημίδες, για να προστατεύσω το σώμα μου από την τριβή”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο Gneiting είναι τρεις φορές πρωταθλητής sumo στις Ηνωμένες Πολιτείες και εκπροσωπεί τη χώρα του σε παγκόσμιες διοργανώσεις, παραδέχθηκε πάντως, πως το φαγητό είναι μία από τις αδυναμίες του.

ΠΗΓΗ: cosmo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags