Facebook Pixel Χαμός στην Άρση Βαρών με χειροδικία και πρόταση μομφής για Πύρρο!
| 2013-08-07 16:27:00

Χαμός στην Άρση Βαρών με χειροδικία και πρόταση μομφής για Πύρρο!

Χαμός στην Άρση Βαρών με χειροδικία και πρόταση μομφής για Πύρρο!

Σε αναβρασμό βρίσκεται η Ομοσπονδία της Άρσης Βαρών με το διοικητικό συμβούλιο να έχει χωριστεί στα δύο και τον Πύρρο Δήμα να διατηρεί την οριακή πλειοψηφία των οχτώ ψήφων –μαζί με την δική του- κόντρα στους εφτά του δ.σ. που ζητούν ουσιαστικά την απομάκρυνση του βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα και ενώ η κατάσταση ήταν τεταμένη γύρω από το παραπάνω θέμα προέκυψαν πολύ σοβαρότερα ζητήματα με τον γεν. γραμματέα και πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας Νικ. Σκιαδά να καταγγέλλει επίθεση και χειροδικία από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πύρρο Δήμα και να προαναγγέλλει μήνυση σε βάρος του την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι που αντιτίθενται στον πρόεδρο της ΕΟΑΒ εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται στο θέμα καλώντας τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας σε παραίτηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΟΑΒ ΝΙΚΟ ΣΚΙΑΔΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ κ ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑΜΠΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΙΡΗΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΟΛΗΣ.

ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΑ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ

ΔΗΜ. ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ-ΑΝΤ. ΤΑΜΟΥΤΣΙΔΗΣ-ΣΥΜ. ΜΑΜΤΣΑΔΕΛΗΣ

ΚΩΣ. ΜΑΥΡΑΚΑΚΗΣ-ΙΩΑΝ.ΧΑΤΖΙΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΙΩΑΝ. ΒΙΔΑΚΗΣ-

ΑΡ. ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags