30/03/11 - 21:45

Οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την ΕΡΤ και οι... Χρυσοί Σκούφοι!

Συζητήσεις με την ΕΡΤ για την μετάδοση του αγώνα χάντμπολ ΑΕΚ – Παρτιζάν είχε η Ερασιτεχνική, χωρίς όμως να προκύψει κάτι. Τα προβλήματα ήταν δύο, τα χρήματα που ζήτησε το κρατικό κανάλι και το… γεμάτο πρόγραμμα!

Οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την ΕΡΤ και οι... Χρυσοί Σκούφοι!
52.228views 0shares

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ πριν λίγες ημέρες ήρθε σε επαφή με την ΕΡΤ αναφορικά με την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα ΑΕΚ – Παρτιζάν. Του επαναληπτικού προημιτελικού αγώνα για το Τσάλεντζ Καπ της μοναδικής ελληνικής ομάδας που παίζει ακόμα στην Ευρώπη στο συγκεκριμένο άθλημα, ενώ είναι και από τις λίγες ομάδες της Ελλάδας που εκπροσωπούν την χώρα εκτός συνόρων σε όλα τα αθλήματα.

Ωστόσο, η διοίκηση της ΕΡΤ δεν θέλει να δείξει την ΑΕΚ και το έκανε κατανοητό με κάθε τρόπο… Αρχικά τόνισε στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ ότι για το Σάββατο δεν έχει ελεύθερα βαν εξωτερικών μεταδόσεων (!) και ότι για να πάνε σε link ιδιωτικής εταιρίας πρέπει τα έξοδα να τα καλύψει η ΑΕΚ και όχι η ΕΡΤ λόγω περικοπών! Και αυτό για μόλις 2.000 ευρώ, την στιγμή που τα τελευταία χρόνια η κρατική τηλεόραση πληρώνει δεκάδες εκατ.ευρώ στον Ολυμπιακό (παλαιότερα και στον Παναθηναϊκό), ενώ μέχρι και φέτος ετησίως δίνει 7,5 εκατ.ευρώ στην ομάδα του Πειραιά!

Πάντως, ακόμα και άνθρωπος της ΑΕΚ να πληρώσει τα 2.000 ευρώ (όπως ζήτησε η ΕΡΤ!), στην κρατική τηλεόραση τόνισαν ότι δεν υπάρχουν ελεύθερες ώρες στις 20.30 το Σάββατο! Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΡΤ το Σάββατο στις 20.10 θα δείξει «Χρυσοί Σκούφοι 2011), η ΝΕΤ θα δείχνει στις 19.00 το «Τζο ο Τρομερός» και στις 21.00 ειδήσεις, ενώ η ΕΤ3 στις 20.00 δείχνει «Του νερού τα παραμύθια». Τα συμπεράσματα δικά σας…

Πλέον, γίνεται σαφές ότι στην ΕΡΤ δεν θέλουν να δείξουν την ΑΕΚ και επικαλούνται γελοίες δικαιολογίες, σε ένα ματς που ενδιαφέρει όλη την Ελλάδα μια και η Ενωση «παλεύει» για την πρόκριση της στους «4» του Τσάλεντζ Καπ. Κρίμα και πάλι κρίμα για την διοίκηση της ΕΡΤ που δεν έχει… 2.000 ευρώ για το βαν εξωτερικών μεταδόσεων την στιγμή που… ξεβρακώνεται εδώ και χρόνια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Πηγή: Aek365.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ