Facebook Pixel «Ήταν προσβολή από Καλματζίδη»
Άλλα Σπορ
| 2011-04-02 22:25:00

«Ήταν προσβολή από Καλματζίδη»

«Ήταν προσβολή από Καλματζίδη»

Ένα παιχνίδι… μέσα από τα χέρια του έχασε ο Παναθηναϊκός στου Ρέντη, σύμφωνα με τον Γιάννη Λάιο, ο οποίος αμέσως μετά στάθηκε στις δύο χαμένες ευκαιρίες του «τριφυλλιού» για να γίνει το 3-0, ενώ σχολίασε και την επιλογή του Καλματζίδη να πάρει τάιμ άουτ ενώ το σκορ ήταν 24-17…

«Σε ένα παιχνίδι γίνονται πολλά. Σήμερα φτάσαμε στο τελευταίο σετ χάσαμε δύο ευκαιρίες για το 3-0, τη φάση του Γιορντάνοφ και το μπλοκ άουτ του Ντεσπέιν που το έδωσε μέσα ο διαιτητής. Χάσαμε και τον Λάππα και αποδιοργανωθήκαμε. Μπήκαμε ξανά στο τέλος και χάσαμε από μία φάση. Η ομάδα μου ήταν καλύτερη σήμερα άσχετα αν χάσαμε», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Για τις τέσσερις ήττες που έχει φέτος ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό: «Εγώ ξέρω για το σημερινό. Αν ήταν μέσα το καρφί του Γιορντάνοφ θα είχαμε τελειώσει. Μια ενέργεια έκρινε το ματς»

Για τον τραυματισμό του Λάππα:«Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι έχει. Αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί θα μείνουμε με δύο ακραίους»

Για τον Καλμαζίδη που πήρε τάιμ άουτ ενώ η ομάδα του ήταν μπροστά με οκτώ πόντους διαφορά: «Εμένα με προσβάλει αυτή η ενέργεια. Η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη και μπορούσε να πει στους παίκτες του ό,τι ήθελε αφού τελείωνε το σετ. Γι’ αυτό και εγώ δεν πήγα στον πάγκο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags