02/04/11 - 22:25

«Ήταν προσβολή από Καλματζίδη»

Ένα παιχνίδι… μέσα από τα χέρια του έχασε ο Παναθηναϊκός στου Ρέντη, σύμφωνα με τον Γιάννη Λάιο, ο οποίος αμέσως μετά στάθηκε στις δύο χαμένες ευκαιρίες του «τριφυλλιού» για να γίνει το 3-0, ενώ σχολίασε και την επιλογή του Καλματζίδη να πάρει τάιμ άουτ ενώ το σκορ ήταν 24-17…

«Ήταν προσβολή από Καλματζίδη»
36.368views 0shares

«Σε ένα παιχνίδι γίνονται πολλά. Σήμερα φτάσαμε στο τελευταίο σετ χάσαμε δύο ευκαιρίες για το 3-0, τη φάση του Γιορντάνοφ και το μπλοκ άουτ του Ντεσπέιν που το έδωσε μέσα ο διαιτητής. Χάσαμε και τον Λάππα και αποδιοργανωθήκαμε. Μπήκαμε ξανά στο τέλος και χάσαμε από μία φάση. Η ομάδα μου ήταν καλύτερη σήμερα άσχετα αν χάσαμε», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Για τις τέσσερις ήττες που έχει φέτος ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό: «Εγώ ξέρω για το σημερινό. Αν ήταν μέσα το καρφί του Γιορντάνοφ θα είχαμε τελειώσει. Μια ενέργεια έκρινε το ματς»

Για τον τραυματισμό του Λάππα:«Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι έχει. Αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί θα μείνουμε με δύο ακραίους»

Για τον Καλμαζίδη που πήρε τάιμ άουτ ενώ η ομάδα του ήταν μπροστά με οκτώ πόντους διαφορά: «Εμένα με προσβάλει αυτή η ενέργεια. Η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη και μπορούσε να πει στους παίκτες του ό,τι ήθελε αφού τελείωνε το σετ. Γι’ αυτό και εγώ δεν πήγα στον πάγκο».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ