Facebook Pixel «Δεν είναι καλύτεροι. Την Τετάρτη ρεβάνς για όλα»
Άλλα Σπορ
| 2011-04-02 22:44:00

«Δεν είναι καλύτεροι. Την Τετάρτη ρεβάνς για όλα»

«Δεν είναι καλύτεροι. Την Τετάρτη ρεβάνς για όλα»

Απογοητευμένος, αλλά και σίγουρος πως ο Ολυμπιακός δεν είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Γιώργος Πετρέας, ο οποίος μίλησε για… εκδίκηση στα πλέι οφ.
 

«Ξέρουμε ότι την Τετάρτη θα είμαστε πάλι εδώ (σ.σ. για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ). Ηταν άλλη μια ήττα από τον Ολυμπιακό. Όμως δεν θεωρώ ότι είναι καλύτερος, απλά πιο τυχερός. Σήμερα τραυματίστηκε πάλι ο Ηλίας (σ.σ. Λάππας)», τόνισε αρχικά ο κεντρικός του Παναθηναϊκού.

Και πρόσθεσε: «Θα έρθουμε εδώ για να πάρουμε την Τετάρτη τη ρεβάνς για όλα. Αν δεν το πιστεύαμε δεν θα ερχόμασταν. Πρέπει να σταματήσουμε κάποιους παίκτες του Ολυμπιακού και αυτό θα κάνουμε. Πρέπει να πάμε στον τελικό».

Για το αν περιμένει στήριξη από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αντίστοιχη με αυτή που προσέφεραν αυτή του Ολυμπιακού, επεσήμανε:«Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι δίπλα μας. Δεν ξέρω ποιος πήρε την απόφαση με τα μέτρα. Είναι ωραίο να τους έχουμε δίπλα μας, αλλά χωρίς ακρότητες. Τους περιμένουμε τους οπαδούς μας στη Γλυφάδα».

Από την πλευρά του, ο Ζόρντι Γκενς επεσήμανε: «Βρεθήκαμε μπροστά με 2-0, είχαμε 5 ευκαιρίες να πάρουμε το ματς αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο 4ο σετ έπεσε η ψυχολογία και με τον τραυματισμό του Ηλία (σ.σ. Λάππας) δυσκολευτήκαμε. Στο τάι-μπρέικ ήμασταν δίπλα-δίπλα αλλά δεν τα καταφέραμε».

Οσο για τα πλέι οφ; «Πρέπει να δουλέψουμε να διορθώσουμε ότι δεν δούλεψε καλά. Στα πλέι οφ είναι διαφορετικά, ο καλύτερος και ο πιο σταθερός θα κερδίσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags