18/12/10 - 16:16

Ελλάς το μεγαλείο σου...

Το ποσό των 50 χιλ. ευρώ εισέπραξε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παγοδρομιών, για την περσινή ολυμπιακή προετοιμασία δύο αθλητών που δεν πήγαν ποτέ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς!

Ελλάς το μεγαλείο σου...
30.262views 0shares

Με απόφαση από πολύ ...ψηλά, το κονδύλι της ολυμπιακής προετοιμασίας, ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ για το 2010, κόπηκε στο βωμό του Μνημονίου, όμως ο... γάτος, ο πονηρός, βρήκε τον τρόπο να πάρει 50.000 ευρώ.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, στη συνεδρίαση της Τετάρτης, ψήφισε να εισπράξει ο Χρήστος Χατζηαθανασίου της Ομοσπονδίας Παγοδρομιών τα χρήματα αυτά για την περσινή (!) ολυμπιακή προετοιμασία δύο αθλητών, που δεν πήγαν ποτέ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και αμφισβητείται μάλιστα η ελληνική τους ιθαγένεια.

Καμιά ομοσπονδία, κανείς αθλητής ή αθλήτρια υψηλού επιπέδου δεν έχουν πάρει ένα ευρώ για την προσπάθειά τους να δώσουν το «παρών» στο μεγάλο αθλητικό ραντεβού του Λονδίνου, ωστόσο αυτή η απίστευτη εισήγηση, σε καιρούς χαλεπούς για τον ελληνικό λαό, ήρθε προς συζήτηση στην ολομέλεια.

«Δεν είναι δυνατόν, παραβαίνει τις αρχές μου» όρθωσε τη φωνή του ο Γιώργος Γερόλυμπος του τριάθλου. Κοντά του συμπαρατάχτηκαν, επιλέγοντας το λευκό, οι Λάμπης Νικολάου, Πέτρος Σιναδινός, Μανώλης Κολυμπάδης (πινγκ-πονγκ), Μιχάλης Φυσετζίδης (τάε κβον ντο). Λόγω της μιας και μοναδικής αρνητικής ψήφου του κ. Γερόλυμπου, πολύ πιθανόν ο πάρεδρος της Περιφέρειας, στον οποίο πηγαίνουν προς έγκριση τα οικονομικά ζητήματα, να απορρίψει τη σκανδαλώδη... επιχορήγηση.

ΠΗΓΗ: Ελευθεροτυπία.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ