Facebook Pixel Ελλάς το μεγαλείο σου...
| 2010-12-18 16:16:00

Ελλάς το μεγαλείο σου...

Ελλάς το μεγαλείο σου...

Το ποσό των 50 χιλ. ευρώ εισέπραξε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παγοδρομιών, για την περσινή ολυμπιακή προετοιμασία δύο αθλητών που δεν πήγαν ποτέ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς!

Με απόφαση από πολύ ...ψηλά, το κονδύλι της ολυμπιακής προετοιμασίας, ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ για το 2010, κόπηκε στο βωμό του Μνημονίου, όμως ο... γάτος, ο πονηρός, βρήκε τον τρόπο να πάρει 50.000 ευρώ.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, στη συνεδρίαση της Τετάρτης, ψήφισε να εισπράξει ο Χρήστος Χατζηαθανασίου της Ομοσπονδίας Παγοδρομιών τα χρήματα αυτά για την περσινή (!) ολυμπιακή προετοιμασία δύο αθλητών, που δεν πήγαν ποτέ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και αμφισβητείται μάλιστα η ελληνική τους ιθαγένεια.

Καμιά ομοσπονδία, κανείς αθλητής ή αθλήτρια υψηλού επιπέδου δεν έχουν πάρει ένα ευρώ για την προσπάθειά τους να δώσουν το «παρών» στο μεγάλο αθλητικό ραντεβού του Λονδίνου, ωστόσο αυτή η απίστευτη εισήγηση, σε καιρούς χαλεπούς για τον ελληνικό λαό, ήρθε προς συζήτηση στην ολομέλεια.

«Δεν είναι δυνατόν, παραβαίνει τις αρχές μου» όρθωσε τη φωνή του ο Γιώργος Γερόλυμπος του τριάθλου. Κοντά του συμπαρατάχτηκαν, επιλέγοντας το λευκό, οι Λάμπης Νικολάου, Πέτρος Σιναδινός, Μανώλης Κολυμπάδης (πινγκ-πονγκ), Μιχάλης Φυσετζίδης (τάε κβον ντο). Λόγω της μιας και μοναδικής αρνητικής ψήφου του κ. Γερόλυμπου, πολύ πιθανόν ο πάρεδρος της Περιφέρειας, στον οποίο πηγαίνουν προς έγκριση τα οικονομικά ζητήματα, να απορρίψει τη σκανδαλώδη... επιχορήγηση.

ΠΗΓΗ: Ελευθεροτυπία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags