Facebook Pixel Πανικό έφεραν στην Πράγα Έλληνες και Κύπριοι
| 2013-12-09 23:49:00

Πανικό έφεραν στην Πράγα Έλληνες και Κύπριοι

Πανικό έφεραν στην Πράγα Έλληνες και Κύπριοι

Ξεκίνησε το μεγάλο φεστιβάλ πόκερ στην Πράγα και οι Ελληνικύπριοι φωνάζουν βροντερό παρών.

Το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ πόκερ στην Πράγα ξεκίνησε χτες με το Eureka Poker Tour που είχε κόστος συμμετοχής τα €1,100 και η έντονη παρουσία των Ελληνωκυπρίων έγινε αισθητή από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Χτες πραγματοποιήθηκε η Day 1a που συγκέντρωσε 366 παίκτες και από τους παίκτες που έχουν ήδη επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους στην Day 1b είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα είναι το μεγαλύτερο Eureka Poker Tour που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ.

Το πολυπόθητο εισιτήριο για την Day 2 εξασφάλισαν μετά από 10 levels 113 παίκτες και ανάμεσά τους είναι 7 Έλληνες και Κύπριοι παίκτες.

Ο Ανδρέας Βλάχος τερμάτισε στην 27η θέση του chip count με 92.200 μάρκες. Ο Παράσχος Σταυρίδης θα επιστρέψει με 70.100 μάρκες και ο Στάθης Καραόλιας με 70.100. Στην Day 2 πέρασε επίσης ο Χριστόδουλος Αδάμου με 35.200, ο Σωτήρης Αξιοτιάδης με 30.600, ο Γιώργος Γιορκατζής με 20.400 και ο Παύλος Μπενάκης με 8.600.

Στην κορυφή του chip count με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους παίκτες βρέθηκε ο Jean-Yves Mallat από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με 246.500 μάρκες.

Στην Day 1a έδωσαν το παρών και μεγάλα ονόματα της διεθνούς κοινότητας του πόκερ που όμως γνώρισαν τον αποκλεισμό πριν το τέλος της ημέρας όπως ο Eugene Katchalov.

Σήμερα, στην Day 1b το ελληνοκυπριακό ενδιαφέρον αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο μιας και την συμμετοχή τους έχουν επιβεβαιώσει μεταξύ άλλων οι: Ανδρέας Παπαδόπουλος, Τριαντάφυλλος Χαδίρογλου, Ρούσσος Κολιακουδάκης, Περικλής Χαρμπίλας, Γιώργος Καρακούσης, Σάκης Νικολάου, Βεργίτσης, Γιάννης Τριανταφυλλάκης, Δημήτρης Φαρμακούλης, Ανδρέας Χαλκιαδάκης, Καπελλάς Γρηγόρης, Κωνσταντίνος Γαβριηλίδης, Γκιουρτζίδης Δημήτρης, Εμμανουήλ Τσουρουνάκης, Δημήτρης Οικονόμου, Κωνσταντίνος Τράκας, Πήτερ Χαραλάμπους, Δροσάκης Αλέξανδρος, Μιχαήλ Γεώργιος, Γιώργος Βουδαντάς και Σταύρος Κάλφας.

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags