Facebook Pixel Κορυφαίοι Γιαννιώτης, Νικολαΐδου, Σάντος και Εθνική
| 2013-12-16 22:11:00

Κορυφαίοι Γιαννιώτης, Νικολαΐδου, Σάντος και Εθνική

Κορυφαίοι Γιαννιώτης, Νικολαΐδου, Σάντος και Εθνική

Ο Σπύρος Γιαννιώτης και η Κατερίνα Νικολαΐδου αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς στα βραβεία του ΠΣΑΤ. Πρωτιές για τον Φερνάντο Σάντος και την εθνική ποδοσφαίρου.

Τιμητική διάκριση έλαβαν πλήθος αθλητών, αθλητριών και ομάδων, όπως και ο προπονητής του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Φερνάντο Σάντος (στα ελληνικά): "Αυτό το βραβείο είναι πολύ σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενους. Σας ευχαριστώ όλους. Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά".

Γιώργος Μπαρτζώκας: "Ευχαριστώ για τη βράβευση. Νιώθουμε χαρούμενοι που αναγνωρίζεται η επιτυχία μας και κάνουμε υπερήφανους τους Ελληνες. Ηταν μια συνολική προσπάθεια. Κάποια στιγμή φέτος θα χάσουμε, αλλά το θέμα είναι η προσπάθεια".

Δημήτρης Σιόβας: "Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, ευχαριστούμε για το βραβειο. Θα κάνουμε τα πάντα να κάνουμε υπερήφανους τους Ελληνες στο Μουντιάλ".

Γιώργος Σαρρής: "Η Εθνική έβαλε ένα στόχο και τον πέτυχε. Η παρουσία μας στα γήπεδα της Βραζιλίας είναι μια τεράστια επιτυχία. Εύχομαι του χρόνου τέτοια μέρα να βραβευθεί ξανά"

Σπύρος Γιαννιώτης: "Εχω αλεργία στα μικρόφωνα και έχω απίστευτο τρακ. Είναι τιμή, μου δίνετε δύναμη μέσα από αυτό το βραβείο. Ολοι στον αθλητισμό, αυτή είναι η συμβουλή μου".

Κατερίνα Νικολαϊδου: "Για να κάνεις πρωταθλητισμό χρειάζεται δύναμη. Σας ευχαριστώ για το βραβείο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags