Facebook Pixel Αποχαιρέτησε τον Γκενς η ΑΕΚ!
| 2013-12-22 17:00:00

Αποχαιρέτησε τον Γκενς η ΑΕΚ!

Αποχαιρέτησε τον Γκενς η ΑΕΚ!

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ο Γιόρντι Γκενς.

To TAA AEK ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία του με τον Γιόρντι Γκενς. Ο Ισπανός πασαδόρος υπέγραψε τα σχετικά έγγραφα και μετά τη λήξη του αγώνα με την Παναχαϊκή αποχαιρέτησε τον προπονητή και τους συμπαίκτες του. Βάσει του όρου, που έχει συμπεριληφθεί στη λύση του συμβολαίου, ο Γκενς δεν μπορεί να μεταγραφεί σε άλλη ελληνική ομάδα μέσα στην τρέχουσα περίοδο.

Η διοίκηση του ΤΑΑ ΑΕΚ, κατανοώντας το προσωπικό πρόβλημα του αθλητή, συναίνεσε με λύπη της στο «διαζύγιο». Σε αυτούς τους τέσσερις μήνες, που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ ο Γιόρντι Γκενς τίμησε τη φανέλα και βοήθησε τη νεοφώτιστη ομάδα μας να πραγματοποιήσει μια αξιοσημείωτη πορεία στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α1.

Η διοίκηση του ΤΑΑ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Γιόρντι Γκενς για την προσφορά του και του εύχεται «καλή τύχη» στη συνέχεια της καριέρας του. Επιθυμεί δε να γνωστοποιήσει αυτό που τόνισε και στον ίδιο κατά την αποχώρησή του, πως η πόρτα της ΑΕΚ θα είναι πάντα ανοιχτή γι αυτόν, αν κι όποτε θελήσει να επιστρέψει στην Ελλάδα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags