Facebook Pixel Άρχισε η προετοιμασία της Εθνικής για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
| 2013-12-28 01:18:00

Άρχισε η προετοιμασία της Εθνικής για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Άρχισε η προετοιμασία της Εθνικής για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Στις 14:00 έγινε η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών στο ξενοδοχείο Royal στην Περαία Θεσσαλονίκης, ενώ το απόγευμα (18:30) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προπονηθεί στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα.
 

Η «γαλανόλευκη» θα δώσει τέσσερα επίσημα παιχνίδια μέσα σε 10 ημέρες και συγκεκριμένα με Ισραήλ στις 2 (εκτός) και 5 (εντός) Ιανουαρίου, Ολλανδία (εντός) στις 8 Ιανουαρίου και Βέλγιο εκτός έδρας στις 11 Ιανουαρίου για τον 4ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2015.
Ο διεθνής αριστερός ίντερ της Εθνικής και της ΑΕΚ Γρηγόρης Σανίκης υπογράμμισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ:

«Ξεκινάει άλλη μια προετοιμασία της Εθνικής. Όπως είναι γνωστό υπάρχουν πολλές ελλείψεις, ωστόσο αυτοί που είμαστε εδώ είμαστε υποχρεωμένοι να βάλουμε τα δυνατά μας για να φέρουμε εις πέρας την αποστολή. Σαφώς είναι θετικό το γεγονός ότι σε σχέση με τα προηγούμενα ματς θα έχουμε περισσότερο χρόνο μαζί σαν ομάδα, αλλά και τα παιχνίδια είναι και πιο κρίσιμα. Το Ισραήλ που αντιμετωπίζουμε αρχικά είναι μία δύσκολη ομάδα που έχει κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, η Ολλανδία παίζει μοντέρνο χάντμπολ και έχει κάνει μεγάλη ανανέωση, ενώ το Βέλγιο έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει ζημιές σε όποιον δεν είναι σοβαρός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags