Facebook Pixel «Ασημένια» τα Star στη Γαλλία
| 2013-12-31 00:29:00

«Ασημένια» τα Star στη Γαλλία

«Ασημένια» τα Star στη Γαλλία

Στην επανεμφάνισή τους σε… διεθνή ύδατα, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ο Αιμίλιος Παπαθανασίου με τον Αντώνη Τσότρα κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο 57ο Κύπελλο Χριστουγέννων στη Γαλλία.

Λίγες ημέρες μετά τον τίτλο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, το δίδυμο των Star βγήκε στα… ανοιχτά και συγκεκριμένα στη Νίκαια, πανηγυρίζοντας μια ακόμη επιτυχία, λίγο πριν εκπνεύσει το 2013.

Πολύ καλή εμφάνιση από τους πρωταθλητές μας που θα μπορούσαν να είχαν «χτυπήσει» ακόμη και το χρυσό, αν έκαναν καλύτερο ξεκίνημα, λόγω τεχνικών προβλημάτων. Έστω κι έτσι όμως ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών, μεταξύ 33 σκαφών που έλαβαν μέρος, από 10 χώρες. Στις έξι ιστιοδρομίες που διεξήχθησαν το γαλανόλευκο σκάφος τερμάτισε κατά σειρά στην 15η, 8η, 2η, 1η, 1η και 6η θέση.

«Στην αρχή του αγώνα πάθαμε ζημιά και γι' αυτό τερματίσαμε 15οι και 8οι. Αν το ξεκίνημά μας ήταν καλύτερο, θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε το χρυσό μετάλλιο. Σημασία έχει ότι μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής δείξαμε ότι βρισκόμαστε σε υψηλό επίπεδο. Αυτό το μετάλλιο το αφιερώνω στον κόσμο του Ολυμπιακού», δήλωσε ο Παπαθανασίου μετά την επιτυχία του.

Πρώτο ήταν το πλήρωμα των Νέγκρι-Λάμπερτενγκ, ενώ στην 3η θέση βρέθηκαν οι Ροσάρ-Πόντρε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags