Facebook Pixel "Μην σταματάς να βοηθάς..."! (BINTEO)
| 2014-01-03 15:20:00

"Μην σταματάς να βοηθάς..."! (BINTEO)

"Μην σταματάς να βοηθάς..."! (BINTEO)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός σχετικά με τις φιλανθρωπικές δράσεις του. Εκεί παρευρέθησαν αθλητές του Ολυμπιακού, οι οποίοι θέλησαν να περάσουν το δικό τους μήνυμα στον κόσμο για να συνδράμουν με την πολύτιμη βοήθειά τους, στις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύουμε.

Στην εν λόγω συνέντευξη Τύπου, βρέθηκαν πιο συγκεκριμένα, οι Σπύρος Γιαννιώτης, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Κώστας Χριστοφιδέλης και Μιχάλης Μουρούτσος.

Τα μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αναφέρθηκαν στη δράση «Μη σταματάς να βοηθάς», ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν και την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη μεγάλη της βοήθεια. Παράλληλα, έγινε ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο που μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Αυτός δεν είναι άλλος από τον να παρευρεθεί όποιος θέλει στη Λέσχη του Ολυμπιακού και να προσφέρει υλικά αγαθά, τα οποία θα πάνε στο «Παιδικό Σπίτι» του Πειραιά, αλλά και στο ΠΙΚΠΑ Βούλας.

«Ο Ολυμπιακός δεν ξέρει μόνο να νικά. Ξέρει και να βοηθά», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Μουρούτσος.

Αρχικά τον λόγο πήρε η κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η οποία τόνισε:

«Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε όλους! Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που βρίσκεστε εδώ και που στηρίζετε με την παρουσία σας τη φιλανθρωπική δράση του Ολυμπιακού. Θα ήθελα να σας μιλήσω για το “Μη σταματάς να βοηθάς”, το οποίο έχει μεγάλη σημασία για εμάς! Αντιπροσωπεύει τη διάρκεια και το πάθος για όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται. Στηριζόμαστε στον κόσμο, ο οποίος έχει μεγάλη δύναμη. Μέσω της δράσης μας, θέλουμε να ανταποδώσουμε τη μεγάλη στήριξη της κοινωνίας μας. Στόχος μας, είναι να βοηθήσουμε το “Παιδικό Σπίτι” στον Πειραιά, αλλά και το ΠΙΚΠΑ Βούλας, χαρίζοντας υλικά αγαθά και τρόφιμα για τα παιδιά! Επιπλέον, θα ήθελα να σας ενημερώσω για κάτι. Το Σάββατο 11/1 όποιος θα ήθελε να συνδράμει, μπορεί να βρεθεί στην ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού μας, στη Μαρίνα Ζέας, και να προσφέρει τρόφιμα, ρούχα και σχολικά είδη!».

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι αθλητές του Ολυμπιακού, με πρώτον από όλους τον Σπύρο Γιαννιώτη, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Καλή χρονιά σε όλους και Χρόνια πολλά! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να βρίσκομαι αυτή τη μέρα εδώ. Ζούμε σε δύσκολες ημέρες και πρέπει να βοηθούμε παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Οι Έλληνες γενικότερα, συνήθως βοηθούν! Είναι πολύ όμορφο που συνεχίζονται τέτοιες δράσεις και χαίρομαι πολύ που είμαι κι εγώ μέλος, σε όλο αυτό».

Με τη σειρά του, το λόγο πήρε ο Μιχάλης Μουρούτσος, ο οποίος είπε:

«Καλή Χρονιά και Χρόνια πολλά! Εύχομαι αυτές τις δύσκολες ημέρες, όλα τα παιδιά του κόσμου να βρουν μία ζεστή αγκαλιά και όχι μόνο αυτές τις ημέρες, αλλά 365 ημέρες το χρόνο! Χαίρομαι πολύ για αυτό το οποίο κάνει ο Ολυμπιακός και που είμαι μέλος του. Εμείς, εδώ στον Ολυμπιακό, δεν ξέρουμε μόνο να νικάμε αλλά και να βοηθάμε!».

Εν συνεχεία, ήρθε η ώρα για τον Κώστα Χριστοφιδέλη να μιλήσει για τη δράση του Ολυμπιακού! Ο ίδιος δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Θα ήθελα να σας πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος για όλο αυτό που γίνεται, αλλά και για το γεγονός ότι είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας. Πρέπει να ξέρετε, ότι τα παιδιά είναι το παρόν και το μέλλον όχι μόνο της χώρας, αλλά και ολόκληρου του κόσμου. Γι’ αυτό πρέπει και να τα βοηθούμε! Ως πατέρας δύο παιδιών, νιώθω κι εγώ τη μεγάλη ανάγκη να βοηθήσω».

Τέλος, μίλησε η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, η οποία είπε:

«Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά κι από εμένα. Θα ήθελα να σας πω ότι είμαι πολύ συγκινημένη ως γυναίκα για όλο αυτό που γίνεται. Θα ήθελα να πω σε όλους να βρεθούν το Σάββατο στις 11/1 στη λέσχη μας και να βοηθήσουν. Γίνεται μία αξιόλογη προσπάθεια. Είμαι πολύ περήφανη που είμαι μέλος του Ολυμπιακού».

Εν συνεχεία, τον λόγο πήραν οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι προέβησαν σε ερωτήσεις.

Αν κάποιος δεν μπορεί να παρευρεθεί στις 11/1 στη Λέσχη, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ώστε να μπορέσει να βοηθήσει;

«Φυσικά και μπορεί! Απλά καλό θα ήταν να επικοινωνήσουν μαζί μας στα τηλέφωνα 210- 4190902 και 210- 4190904, προκειμένου να τους δώσουμε πληροφορίες σχετικά με το ποια άλλη ημέρα μπορούν να προσφέρουν τη βοήθειά τους. Θα είμαστε πολύ χαρούμενοι να τους εξυπηρετήσουμε και να τους βοηθήσουμε».

Αν υπάρχει κάποιος ο οποίος θέλει να βοηθήσει και ζει στην επαρχία ή αρκετά μακριά;

«Υπάρχει τρόπος να βοηθήσουν. Σε συνεννόηση μαζί μας θα μπορέσουν να συγκεντρωθούν τα εν λόγω αγαθά και θα παραδοθούν. Ίσως υπάρξει μία, ή ίσως και λίγες παραπάνω ημέρες καθυστέρησης, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα φτάσουν στα χέρια αυτών που το έχουν πραγματική ανάγκη. Να ξέρετε ότι θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να παραδοθούν τα αγαθά και από την επαρχία».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags