Facebook Pixel Τι σκαρφίστηκε παίκτης πόκερ για να γλυτώσει τους φόρους
| 2014-01-15 00:12:00

Τι σκαρφίστηκε παίκτης πόκερ για να γλυτώσει τους φόρους

Τι σκαρφίστηκε παίκτης πόκερ για να γλυτώσει τους φόρους

Διαβάστε για το κόλπο που πήγε να κάνει προκειμένου να γλιτώσει 20 εκατομμύρια δολάρια.

Τις τελευταίες ημέρες στο στόχαστρο εγκληματιών φαίνεται πως έχουν μπει οι παίκτες πόκερ, αφού μέσα σε δύο μέρες δύο επαγγελματίες παίκτες είδαν τα σπίτια τους να στοχοποιούνται από ληστές που μάλλον δεν ήταν και τόσο… άγνωστοι.

Ενώ χτες μάθαμε πως επαγγελματίας παίκτης δέχτηκε άγρια επίθεση μέσα στο σπίτι του με όπλα και του απέσπασαν $150.000, δεύτερο κρούσμα κλοπής είδε το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά μέσω Twitter.

Ο Jay Farber που το καλοκαίρι τερμάτισε 2ος στο WSOP Main Event και κέρδισε $5.000.000 δημοσίευσε πως ενώ έλειπε για φαγητό κάποιοι εισέβαλαν στον σπίτι του και τον λήστεψαν. Δεν αναφέρει πόσα χρήματα του έκλεψαν ή αν του λείπουν αντικείμενα από το χώρο, ωστόσο σημειώνει πως μόλις 2 μέρες πριν είχε απενεργοποιήσει τις κάμερες.

Αυτό δείχνει πως οι δράστες ήξεραν πολύ καλά… πού πάνε όπως και στην προηγούμενη περίπτωση.

Το περίεργο είναι πως ο Farber δεν κέρδισε ούτε έτσι την συμπάθεια της κοινότητας του πόκερ και πως συνέβη ακριβώς το αντίθετο.

Το γνωστό πειραχτήρι 'SrslySirius' άνοιξε ένα thread στο 2+2 με τίτλο "Jay Farber's New House Robbed, Suspicious Timing", όπου ανοίγει θέμα σχετικά με το κατά πόσο αληθεύει η είδηση.

Αν και τα περισσότερα σχόλια είναι εικασίες δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως ο Farber «έστησε» την ληστεία προκειμένου να πληρώσει λιγότερους φόρους για τα κέρδη του από το WSOP.

Ας μην ξεχνάμε πως από τα $5,174,357 που κέρδισε ο Farber μόνο τα $3,147,830 θα του μείνουν μετά τους φόρους.

ΠΗΓΗ: pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags