Facebook Pixel Παιχνίδι πόκερ σε ρολόι αξίας 200.000 δολαρίων! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-01-22 00:21:00

Παιχνίδι πόκερ σε ρολόι αξίας 200.000 δολαρίων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παιχνίδι πόκερ σε ρολόι αξίας 200.000 δολαρίων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απίστευτο δημιούργημα του Christophe Claret δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να παίζουν πόκερ στο ρολόι τους, δείτε τους μαγικούς μηχανισμούς που χρειάστηκαν 2 χρόνια για να τελειοποιηθούν στο σχετικό βίντεο.

Αν θέλετε ποτέ να παίξετε πόκερ σε ένα μικροσκοπικό τραπέζι που παράλληλα είναι και ρολόι τότε ο σχεδιαστής Christophe Claret σας έχει τη λύση. Μετά τις εκδόσεις Blackjack και Baccarat σε ρολόι, ο Claret είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει το νέο του δημιούργημα, το οποίο είναι εντυπωσιακό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Claret ήθελε να δοθεί στην κυκλοφορία το 2011, ωστόσο οι μηχανισμοί που θα μοιράζουν τα 52 φύλλα και θα δημιουργούν ένα μοναδικό παιχνίδι χρειάστηκαν 2 χρόνια επιπλέον για να τελειοποιηθούν.

Υπάρχει ένας μηχανισμός που χρησιμεύει στο ανακάτεμα των φύλλων, διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο το ρολόι ώστε ο αντίπαλος να μην βλέπει τα φύλλα σας, δύο κουμπιά για να ενεργοποιηθούν τα διάφορα streets (flop, turn, river) και το καλύτερο από όλα, ένα καμπανάκι κάθε φορά που πατάει ο χρήστης τα κουμπιά.

Μόλις 80 τέτοια ρολόγια έχουν δημιουργηθεί και το κόστος τους κυμαίνεται στα $200.000 το κομμάτι. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε την τελειότητα αυτής της τέχνης.
 

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags