Facebook Pixel Αντί για λεφτά, παίρνουν υποσχέσεις…
| 2011-01-04 00:46:00

Αντί για λεφτά, παίρνουν υποσχέσεις…

Αντί για λεφτά, παίρνουν υποσχέσεις…

Οι πολίστες του Ολυμπιακού συνεχίζουν την αποχή τους, καθώς παρά τις σχετικές υποσχέσεις για πληρωμές, ακόμα δεν είδαν χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Λίγα 24ωρα απομένουν για την κυριακάτικη αναμέτρηση (9/1) του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στην Ευρωλίγκα και οι πολίστες της ομάδας εμφανίζονται αποφασισμένοι να μην ανέβουν στο αεροπλάνο με προορισμό τη σερβική πρωτεύουσα.

Οι "ερυθρόλευκοι" πολίστες δεν έχουν πάρει τίποτα άλλο πέρα από αόριστες υποσχέσεις αναφορικά με τα δεδουλευμένα των τελευταίων δύο ετών, με αποτέλεσμα να συνεχίζουν την αποχή τους από τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Εχουν να προπονηθούν από τις 20 Δεκεμβρίου, δηλαδή μία ημέρα πριν τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, όπου αγωνίστηκαν κατ' εξαίρεση, σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου.

Τότε, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και μετά τη νίκη τους, πέταξαν στην πισίνα τα σκουφάκια τους. Ούτε όμως αυτό είχε αποτέλεσμα. Οι πολίστες όλες αυτές τις ημέρες δεν πήραν κάποια χρήματα κι έτσι είναι αποφασισμένοι να μην αγωνιστούν κόντρα στην Παρτιζάν, αν δεν υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα των οφειλών τις επόμενες ημέρες.

Το απόγευμα της Τρίτης (4/1) εξάλλου, οι πολίστες του Ολυμπιακού θα συναντηθούν με τη διοίκηση του συλλόγου, προκειμένου να συζητήσουν εκ νέου το θέμα, αλλά όπως φαίνεται δεν υπάρχει σημείο επαφής, από τη στιγμή που ακόμη δεν έχουν ευοδωθεί οι προσπάθειες των διοικούντων για την εξεύρεση ρευστού.

Πηγή: sport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags