Facebook Pixel ΓΣ τον Μάη στον Ερασιτέχνη
| 2011-04-14 23:42:00

ΓΣ τον Μάη στον Ερασιτέχνη

ΓΣ τον Μάη στον Ερασιτέχνη

Στην απόφαση να συγκληθεί Γενική Συνέλευση στα μέσα του Μάη κατέληξε το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Επίσης, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με πρόσωπα που έχουν εκφράσει την επιθυμία να ενισχύσουν τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Για τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της προσπάθειας ανασυγκρότησης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., τα αποτελέσματά τους και τις προοπτικές που ανοίγονται για τον Σύνδεσμο, συζήτησε επί μακρόν στη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου και αποφάσισε να συγκληθεί, εντός του Μαΐου, Γενική Συνέλευση προκειμένου να ενημερώσει αναλυτικά τα μέλη του Συνδέσμου.

Στις αρχές τις Μεγάλης Εβδομάδας μέλη της Διοίκησης θα συναντηθούν με πρόσωπα τα οποία έχουν εκφράσει τη θέληση να βοηθήσουν την προσπάθεια του Δ.Σ. για την εξυγίανση του Συνδέσμου.

Την ομάδα βόλεϊ γυναικών η οποία θα μεταβεί στη Σάμο για να συμμετάσχει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, θα συνοδεύσει ο αντιπρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., Νίκος Καραχάλιος και την ομάδα πόλο γυναικών η οποία θα μεταβεί στην Ισπανία για το φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ θα συνοδεύσει ο πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., Λεωνίδας Θεοδωρακάκης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags