Facebook Pixel Οι 5 πιο καυτές παρουσιάστριες του πόκερ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-03-06 23:09:00

Οι 5 πιο καυτές παρουσιάστριες του πόκερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι 5 πιο καυτές παρουσιάστριες του πόκερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Όποιος έχει βρεθεί σε μεγάλες διοργανώσεις του πόκερ θα έχει παρατηρήσει κάποιες εκθαμβωτικές παρουσίες να “ξεπηδούν” ανάμεσα στους παίκτες και τους δημοσιογράφους, συχνά ντυμένες επίσημα. Αυτά τα κορίτσια μεταφέρουν τη δράση από τα τουρνουά και παίρνουν συνεντεύξεις από γνωστούς επαγγελματίες παίκτες και αυτούς που ξεχωρίζουν στα event.
 

Το PokerPlayer επιχείρησε να παρουσιάσει τις 5 κορυφαίες γυναίκες του χώρου που θα έκαναν ακόμα και τον “nanonoko” να τις κοιτάζει με το στόμα ανοιχτό αφήνοντας τα 24 τραπέζια που συνήθως παίζει.

5. Tatjana Pasalic

Μεγάλωσε στην Κροατία ξεκίνησε γράφοντας blog σε διάφορα ευρωπαϊκά τουρνουά. Δεν άργησε η στιγμή που μεγάλες εταιρείες του χώρου, ανάμεσα τους και το World Poker Tour, της ζήτησαν να κάνει την παρουσίαση των τουρνουά τους.

Πλέον ζει μόνιμα στο Λονδίνο που δουλεύει για το CalvinAyer και το Sky Poker με το αγόρι της, τον επαγγελματία παίκτη McLean Karr.

Ακολουθεί ένα βίντεο με συνεντεύξεις που έχει πάρει από Negreanu, Selbst και Rousso.



4. Michelle Orpe

Αν παίζατε πόκερ πριν από 5 χρόνια σίγουρα θα θυμάστε την Michelle Orpe. Αρχικά η Michelle ξεκίνησε με το Sky Poker και στη συνέχεια παρουσίασε το European Poker Tour στο κανάλι 4.

Μετά τη γέννηση του παιδιού της δεν την έχουμε δει στην ποκερική σκηνή, ελπίζουμε να επιστρέψει γρήγορα. Ακολουθεί μία συνέντευξη που πήρε από τον Daniel Negreanu.


3. Kimberly Lansing

Ίσως η πιο εντυπωσιακή και αριστοκρατική παρουσιάστρια πόκερ όλων των εποχών, η Kimberly είναι το πρόσωπο του WPT για δύο λόγους.

High Stakes δράση και εκθαμβωτική παρουσία, τι άλλο χρειάζεστε;




2. Kristy Arnett

Για τέσσερα χρόνια τώρα η Kristy Arnett είναι το πρόσωπο του Pokernews.com. Δείτε ένα όμορφο βίντεο με την Arnett στη Βαρκελώνη κατά τη διάρκεια του EPT.


1. Kara Scott

Η Kara έχει κάνει τα πάντα στην βιομηχανία του πόκερ και παραμένει η πιο hot παρουσιάστρια. Έχει παρουσιάσει το SKy Poker, EPT, High Stakes Poker και το WSOP.

Εκτός από την τηλεόραση η Kara έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και για τα αποτελέσματα της στα τραπέζια του πόκερ. Έφτασε αρκετά deep στο WSOP Main Event το 2008 και 2009 ενώ τερμάτισε δεύτερη στο Irish Open κερδίζοντας 312.600 ευρώ.

Τέλος, όποιος καταφέρνει να χαλαρώσει τον Tony G αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση.

 

 

ΠΗΓΗ: pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags