Facebook Pixel Σένα: Οι τελευταίες στιγμές πριν το τρακάρισμα! (συγκλονιστικό βίντεο)
| 2014-05-01 08:00:00

Σένα: Οι τελευταίες στιγμές πριν το τρακάρισμα! (συγκλονιστικό βίντεο)

Σένα: Οι τελευταίες στιγμές πριν το τρακάρισμα! (συγκλονιστικό βίντεο)

"Σκυλίσια Μέρα" για την απώλεια του τεράστιου Άιρτον Σένα, σαν σήμερα, πριν από μια 20ετία ακριβώς κι ένα συγκλονιστικό βίντεο!

Τις δυο πρώτες μέρες στο γκραν πρι του Σαν Μαρίνο το 1994 είχαν ήδη γίνει δυο ατυχήματα με τους Ρούμπενς Μπαρικέλο (τραυματίστηκε σοβαρά) και Ρόλαντ Ράτζενμπεργκερ (βρήκε ακαριαίο θάνατο στην πίστα έπειτα από σφοδρή σύγκρουση).

Εκείνες τις στιγμές, η σύντροφος του Σένα είχε δει τον Άιρτον να κλαίει, παρακαλώντας για αναβολή του αγώνα μετά απ΄ όσα είχαν ήδη συμβεί. Είχε ένα κακό προαίσθημα, έλεγε.

Ο Σένα ήταν στην 1η θέση στην εκκίνηση. Στον 7ο γύρο έγινε το κακό. Έχασε τον έλεγχο του μονοθέσιου κι έπεσε στον τοίχο.

Μετά από δυο μέρες, την 1η Μαϊου 1994, έφυγε από τη ζωή. Πολλά τα σενάρια για το τι συνέβη, αλλά οι λόγοι μέχρι σήμερα παραμένουν αδιευκρίνιστοι.

Με την είδηση του θανάτου του ο πρόεδρος της Βραζιλίας κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος, ενώ στο πατρικό του δεκάδες χιλιάδες θαυμαστών του πήγαιναν κλαίγοντας. Παγκόσμιος θρήνος…

Ο γεννημένος στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, Σένα έφυγε μόλις στα 34 χρόνια του έχοντας αναδειχθεί ήδη τρείς φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στη Φόρμουλα 1.

Θεωρείται από πολλούς ο πιο ταλαντούχος οδηγός όλων των εποχών. Ειδικά, στο βρεγμένο οδόστρωμα, ήταν πραγματικά ανίκητος.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι συγκλονιστικό…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags