Facebook Pixel Το "τελευταίο αντίο" στην Άννα...
| 2014-05-19 20:22:00

Το "τελευταίο αντίο" στην Άννα...

Το "τελευταίο αντίο" στην Άννα...

Στον Ιερό Ναό της Μητρόπολης Αργοστολίου εψάλη το απόγευμα της Δευτέρας (19/5) μέσα σε κλίμα βαρύτατης θλίψης και οδύνης η νεκρώσιμος ακολουθία για την Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, Άννα Πολλάτου, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών το Σάββατο (17/5) σε τροχαίο δυστύχημα στο 45ο χλμ της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου, στο ύψος της Βάρδας Ηλείας.

Και στο στερνό «αντίο» στην Αννούλα ήταν όλοι εκεί. Συναθλήτριες, φίλοι, άνθρωποι του αθλητισμού και απλός κόσμος, που θέλησε να αποχαιρετήσει από κοντά την Κεφαλονίτισσα, το δικό τους παιδί.

Πομπή αυτοκινήτων ξεκίνησε στις 15:30 από το Νοσοκομείο Αργοστολίου, με τη σορό της Αννούλας κι ακλουθώντας την παραλιακή διαδρομή της πόλης του Αργοστολίου, έφθασε στο Θέατρο Κέφαλος. Εκεί βρισκόταν άγημα του στρατού και η Φιλαρμονική του Δήμου κι από εκείνο το σημείο ο κόσμος παρέλαβε το φέρετρο, που ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία και πάνω του βρισκόταν το ξίφος της από την Πολεμική Αεροπορία και το μετέφερε στα χέρια του μέχρι τη Μητρόπολη.

Μεταξύ άλλων, το «παρών» στην κηδεία έδωσαν οι συναθλήτριές της Αννας Πολλάτου, που μαζί κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000, οι Κλέλια Πανταζή, Ειρήνη Αϊνδηλή, Χαρά Καριάμη, Εύα Χριστοδούλου και Μαρία Γεωργάτου. Η Βούλα Ζυγούρη εκπροσώπησε το ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags