Facebook Pixel Στην κορυφή τα κορίτσια του Ολυμπιακού (ΦΩΤΟ)
| 2014-05-24 22:08:00

Στην κορυφή τα κορίτσια του Ολυμπιακού (ΦΩΤΟ)

Στην κορυφή τα κορίτσια του Ολυμπιακού (ΦΩΤΟ)

Ο Ολυμπιακός νίκησε στα πέναλτι τη Βουλιαγμένη με 10-7 στον 5ο τελικό στο κολυμβητήριο του Λαιμού και κατέκτησε το πρωτάθλημα στο πόλο γυναικών, ολοκληρώνοντας μια θριαμβευτική χρονιά, η οποία ξεκίνησε με την ευρωπαϊκή κούπα του Len Trophy τον περασμένο Απρίλιο.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και κρίθηκε στις λεπτομέρειες υπέρ του Ολυμπιακού. Οι πολίστριες του Χάρη Παυλίδη προηγήθηκαν 4-2 και 5-3, η Βουλιαγμένη έκανε την ανατροπή και πήρε κεφάλι με 6-5 στην 4η περίοδο, πριν η Πλευρίτου ισοφαρίσει σε 6-6 και οδηγήσει τον τελικό στα πέναλτι.

Εκεί, οι πολίστριες του Ολυμπιακού ήταν περισσότερο ψύχραιμες, με την τερματοφύλακά της, Χρυσή Διαμαντοπούλου να αποκρούει τα πέναλτι που εκτέλεσαν Γερόλυμου και Τσουκαλά.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 3-1, 1-1.

Βουλιαγμένη (Κική Λιόση): Κούβδου, Τσουκαλά, Χυδηριώτη 1, Ντάσιου, Πρωτόπαπα, Ξενάκη, Ασημάκη, Ρουμπέση 1, Γερόλυμου 2, Βασιλική Διαμαντοπούλου 1, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη 2, Ζοφώλη, Μαυρωτά, Βαρελίδη.

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Χρυσή Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 1, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Σωρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 2, Καλογεράκου, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Βάσω Πλευρίτου, Μπούικα 2, Μαρία Βασιλακοπούλου, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου, Γκούζουλα, Αγγελική Βασιλακοπούλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags