Facebook Pixel Μπράβο Κατερίνα!
| 2014-06-01 16:09:00

Μπράβο Κατερίνα!

Μπράβο Κατερίνα!

Πρωταθλήτρια Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε η Κατερίνα Νικολαΐδου, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και η ελληνική ομάδα στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου παίρνοντας το ασημένιο μετάλλιο!

Παρότι δεν είχε την ιδανικότερη εκκίνηση στον τελικό, εν τούτοις η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφτασε πρώτη στον τερματισμό με χρόνο 07:33.120, αφήνοντας πίσω την Ολλανδή Μαρί-Αν Φρένκεν (07:34.950) και στην τρίτη θέση τη Γερμανίδα Λεόνι Πλες (07:35.860).

Δάκρυα χαράς πλημμύρισαν τα μάτια της Κατερίνας Νικολαΐδου την στιγμή που ακουγόταν ο εθνικός ύμνος προς τιμή της στην απονομή των μεταλλίων του τελικού του σκιφ ελαφρών γυναικών.

«Είμαι περήφανη και χαρούμενη που για δεύτερη φορά κατακτώ το χρυσό μετάλλιο . Κάθε χρόνο γίνεται και πιο δύσκολο. Ένιωσα ότι έμεινα πίσω στο πρώτο 500άρι , στην 4η ή 5η θέση αλλά δεν έχασα το κουράγιο μου και βρήκα τη δύναμη να επιστρέψω» είπε η Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια αμέσως μετά την κούρσα που της χάρισε το χρυσό μετάλλιο στο Βελιγράδι.

Οι Γιάννης Χρήστου-Γιώργος Τζιάλλας-Διονύσης Αγγελλοπουλος και Γιάννης Τσίλης μετά από μια συγκλονιστική κούρσα τερμάτισαν πίσω από την Βρετανία και μπροστά από την Ιταλία στην τετράκωπο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags