Facebook Pixel Αποσύρθηκε ο Φέντερερ, το σήκωσε ο Τζόκοβιτς!
Άλλα Σπορ
| 2014-11-16 21:23:00

Αποσύρθηκε ο Φέντερερ, το σήκωσε ο Τζόκοβιτς!

Αποσύρθηκε ο Φέντερερ, το σήκωσε ο Τζόκοβιτς!

Πολύ κρίμα… Απρόσμενη και δυσάρεστη είδηση καθώς ο Ρότζερ Φέντερερ απέσυρε λόγω τραυματισμού τη συμμετοχή του απ’ τον τελικό του World Tour Finals και ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε τον τίτλο άνευ αγώνα.

Κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει σε ένα τέτοιο σενάριο… Άπαντες περίμεναν στις 20:00 να δουν τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς, όμως δυστυχώς κανείς δεν θα δει τίποτα.

Λίγες ώρες πριν το πρώτο σέρβις, ο Ελβετός (που χθες πήρε μεγαλειώδη πρόκριση επί του Βαβρίνκα) απέσυρε τη συμμετοχή του απ’ το «ραντεβού» στο World Tour Finals λόγω προβλήματος στην πλάτη (για πρώτη φορά αποσύρεται από τελικό λόγω τραυματισμού), κλείνοντας με τον χειρότερο τρόπο το 2014…

Μια εξέλιξη απογοητευτική για τους απανταχού φίλους του αθλήματος. Ακόμα και για τον ίδιο τον Νόλε που δεν θα ήθελε επ' ουδενί να κατακτήσει με αυτό τον τρόπο το τρόπαιο.

Άνευ αγώνα, πάντως, ο Σέρβος, νούμερο ένα στον κόσμο, κάνει το three-peat στο Λονδίνο, με τον τρίτο σερί τίτλο του στο τελευταίο «μίτινγκ» κάθε χρονιάς.

«Είμαι πολύ λυπημένος που ανακοινώνω πως δεν μπορώ να παίξω στον τελικό απόψε με τον Νόβακ. Χτύπησα στην πλάτη χθες στο παιχνίδι με τον Σταν (σ.σ Βαβρίνκα). Είμαι πολύ απογοητευμένος και ελπίζω σύντομα να το ξεπεράσω… Ήταν μια πραγματική πολύ δύσκολη απόφαση καθώς μου αρέσει πολύ να αγωνίζομαι στο Λονδίνο και το εν λόγω τουρνουά είναι ανέκαθεν απ’ τα καλύτερα στην καριέρα μου. Δυστυχώς το πρόβλημά μου τώρα δεν μου επιτρέπει να αγωνιστώ. Ελπίζω πως όλοι οι φίλαθλοι καταλαβαίνουν… » δήλωσε περίλυπος ο μεγάλος Ελβετός ο οποίος μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ενόψει της πρόκλησης του τελικού του Davis Cup με την Ελβετία (απέναντι στη Γαλλία) μεταξύ 21-23 Νοεμβρίου.


Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags