Facebook Pixel Επιστροφή-βόμβα: Η Βούλα ξανά στο ταρτάν! (ΦΩΤΟ)
| 2015-05-08 11:45:00

Επιστροφή-βόμβα: Η Βούλα ξανά στο ταρτάν! (ΦΩΤΟ)

Επιστροφή-βόμβα: Η Βούλα ξανά στο ταρτάν! (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι είδηση! Η Παπαχρήστου πήρε την απόφαση μετά από τρία χρόνια να γυρίσει στο στίβο και ο Σκύλος θυμάται τις καλύτερες στιγμές της σε ένα hot αφιέρωμα. Μην το χάσεις...

Η Βούλα Παπαχρήστου μίλησε στην ιστοσελίδα "sportsfeed" και αποκάλυψε πως είναι έτοιμη για την επιστροφή της στους στίβους. Πρώτος στόχος της αθλήτριας της ΑΕΚ είναι να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου και στη συνέχεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

"Η επιστροφή μου στους αγωνιστικούς χώρους ήταν και είναι η μεγαλύτερη επιθυμία μου, αφού γέννησα. Πολύ γρήγορα επέστρεψα στο στάδιο γιατί με περίμενε πολλή δουλειά! Αυτό που κάνουμε είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται πολύ υπομονή και σωστό χειρισμό και από εμένα αλλά και από τον προπονητή μου", δήλωσε η Παπαχρήστου, η οποία τόνισε τη σημασία της συνεργασίας της με τον προπονητή Πομάσκι.

"Η τεράστια εμπειρία του στους αθλητές αλλά κυρίως όσον αφορά εμένα που με έχει μεγαλώσει αθλητικά και με γνωρίζει σαν παιδί του, συμβάλει στο να δούμε τεράστια βελτίωση πολύ γρήγορα. Δουλεύουμε πολύ και μας ενδιαφέρει η σταθερή ανοδική πορεία. Φυσικά σαν πρώτο στόχο έχουμε θέσει το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα το καλοκαίρι".

Ο SportDog θυμάται τις καλύτερες στιγμές της...

Αντέχετε να δείτε πιο "καυτά" και προκλητικά θέματα; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags