Facebook Pixel Ψάχνει για προπονητή ο Ολυμπιακός!
Άλλα Σπορ
| 2015-05-25 16:26:00

Ψάχνει για προπονητή ο Ολυμπιακός!

Ψάχνει για προπονητή ο Ολυμπιακός!

Το λίγο έως πολύ αναμενόμενο "διαζύγιο" είναι πλέον γεγονός!

Παρελθόν και επίσημα λοιπόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Καζάζης. Ο Ερασιτέχνης επισήμανε την σημαντική προσφορά του στον σύλλογο και προανήγγειλε άμεσες κινήσεις για την επιστροφή στην κορυφή. 

Στο πλαίσιο των αλλαγών για να επανέλθουν οι Πειραιώτες στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ, αποφάσισαν και την αλλαγή προπονητή, ευχαριστώντας τον πολύπειρο τεχνικό για την συνεισφορά τους στην κατάκτηση έξι τίτλων με τον ίδιο στην άκρη του πάγκου.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Καζάζη. Έναν προπονητή που τίμησε όσο λίγοι τον σύλλογο, οδηγώντας τον στην κατάκτηση 6 τίτλων τα τρία χρόνια παραμονής του στην ομάδα βόλεϊ των Ανδρών. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στον Ολυμπιακό, τον διαβεβαιώνουμε ότι παραμένει πολύ ψηλά στην εκτίμησή μας, την οποία κέρδισε μέσα από τη δουλειά και το ήθος του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ήδη επιτυχημένη καριέρα του. Η λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Καζάζη, σηματοδοτεί παράλληλα μια σειρά εξελίξεων και ριζικών αλλαγών στο τμήμα, με στόχο την επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει: στην κορυφή».

Από την πλευρά του ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός ευχαρίστησε τη διοίκηση και τους συνεργάτες του για την επιτυχημένη συνεργασία, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον κόσμο της ομάδας:

«Τα όμορφα πράγματα κάποτε τελειώνουν....και ξαναρχίζουν πάλι από την αρχή. Τρία χρόνια με πολλές όμορφες, έντονες, δύσκολες, μα πάντα ιδιαίτερες στιγμές. Πετύχαμε πολλά (δύο πρωταθλήματα, δύο κύπελλα, δύο league-cup). Ίσως όχι όσα θα θέλαμε. Πιστεύω όμως ότι ήταν μια επιτυχημένη τριετία για την ομάδα μας.

Συνέχεια έλεγα στους παίκτες μου, ότι η ομάδα είναι πάντα πάνω από όλους μας, και ότι ο καθένας μας πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει την ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου ,τη διοίκηση του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη, τους εργαζόμενους στα γραφεία του Ερασιτέχνη για τη στήριξη και την αγάπη που μου έδειξαν, όλους τους αθλητές με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια, ανεξάρτητα αν πετύχαμε τους στόχους μας ή όχι, τους συνεργάτες μου στο προπονητικό team και φυσικά τους απλούς φιλάθλους του Ολυμπιακού για τη στήριξη που μου έδωσαν.

Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου να καθοδηγώ αυτή τη μεγάλη ομάδα, ήταν μεγάλη μου τιμή, γι΄ αυτό και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags