Facebook Pixel Καμπάνα τεσσάρων αγωνιστικών στον ΠΑΟΚ!
| 2015-06-08 13:38:00

Καμπάνα τεσσάρων αγωνιστικών στον ΠΑΟΚ!

Καμπάνα τεσσάρων αγωνιστικών στον ΠΑΟΚ!

Με απόφαση που βγήκε πριν από λίγο...

Με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, καθώς και απαγόρευση τηλεοπτικής μετάδοσης τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του 2ου τελικού της Α1 χάντμπολ κόντρα στον Διομήδη Άργους.

Με απόφαση της Αθλητικής Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές:

1α) Αθλητικό Σωματείο «Π.Α.Ο.Κ.», την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για τέσσερις (4) αγωνιστικές συναντήσεις, (2+2 αγωνιστικές λόγω υποτροπής) καθώς και απαγόρευση τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του ως γηπεδούχου.

β) Αθλητή Σωματείου «A.O. ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ» Luka Dacevic, αναγνωρίζει ελαφρυντικό προγενέστερης καλής αθλητικής διαγωγής και επιβάλλει την ποινή αποκλεισμού της μιας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.

2)Αθλητικό Σωματείο «A.O. ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ», την ποινή της έγγραφης επίπληξης.

3) Αθλητή Σωματείου «Α.Ε.Κ.» Χριστόφορο Μπακαούκα, αναβάλλει την εκδίκαση της υπόθεσης.

4) Αθλητή Σωματείου «Α.Π.Σ. ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ» Λεωνίδα Τουλούμη, αναγνωρίζει ελαφρυντικό προγενέστερης καλής αθλητικής διαγωγής και επιβάλλει την ποινή αποκλεισμού των δύο (2) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.

5) Αθλητικό Σωματείο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ»,επιβάλλει την ποινή του μηδενισμού. Κατακυρώνει τον αγώνα με σκορ 10-0 υπέρ του αθλητικού σωματείου «ΑΓΡΙΑ ΒΟΛΟΥ ΄΄ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ΄΄».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags