Facebook Pixel Με ποιον Έλληνα τα... "πήραν" στο Γουίμπλεντον; (BINTEO)
| 2015-07-06 18:20:00

Με ποιον Έλληνα τα... "πήραν" στο Γουίμπλεντον; (BINTEO)

Με ποιον Έλληνα τα... "πήραν" στο Γουίμπλεντον; (BINTEO)

Τον αποκλεισμό από τον τέταρτο γύρο του Γουίμπλεντον γνώρισε ο Νικ Κύργιος (νούμερο 29 της παγκόσμιας κατάταξης), ο οποίος ηττήθηκε από τον Γάλλο, Ρισάρ Γκασκέ (νούμερο 20 της παγκόσμιας κατάταξης) με 3-1 σετ, 7-5, 6-1, 6-7, 7-6, όμως κατάφερε να εξοργίσει το κοινό!

Ο αγώνας ήταν επεισοδιακός από το πρώτο κιόλας σετ, με τον Αυστραλό να δυσκολεύει αρκετά τον αντίπαλό του, αλλά τελικά να το χάνει με 7-5.

Στο δεύτερο σετ, ο Κύργιος όντας εκνευρισμένος με κάποιες παρατηρήσεις των διαιτητών και απογοητευμένος από μερικούς χαμένους πόντους, προτίμησε να μην παλέψει καν και να αφήσει τον Γάλλο να το πάρει εύκολα.

Στη συνέχεια όμως επέστρεψε και απάντησε κατακτώντας το τρίτο σετ με δυσκολία στο τάι μπρέικ με 6-7, μεταφέροντας τον εκνευρισμό στον Γκασκέ, ο οποίος έσπασε μέχρι και τη ρακέτα του από το θυμό του.

Η έκβαση του τέταρτου και τελευταίου σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Οι δύο τενίστες βάδιζαν πόντο πόντο, όμως αυτός που πανηγύρισε στο φινάλε ήταν ο Γκασκέ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τα διπλά λάθη στο σερβίς του Αυστραλού τενίστα και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Ο Γκασκέ έχει αγωνιστεί μόνο δύο φορές σε προημιτελική φάση Grand Slam, και ήταν και τις δύο νικητής. Την Τετάρτη (8/7), θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Βαβρίνκα και Γκόφιν.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags