Facebook Pixel Ράλι Ακρόπολις: Δείτε την κωμική αντίδραση του συνοδηγού στο τρακάρισμα με το Smart (BINTEO)
| 2015-10-13 17:36:00

Ράλι Ακρόπολις: Δείτε την κωμική αντίδραση του συνοδηγού στο τρακάρισμα με το Smart (BINTEO)

Ράλι Ακρόπολις: Δείτε την κωμική αντίδραση του συνοδηγού στο τρακάρισμα με το Smart (BINTEO)

ΚΟΡΥΦΑΙΟ: Το άδοξο και αστείο τέλος ενός αγώνα!

Το πρώτο πράγμα που αντιλαμβάνεται κανείς βλέποντας στα πεταχτά το βίντεο από το φετινό Ράλι Ακρόπολις και το ατύχημα των Martin Charles-Salva Thierry με το Peugeot που οδηγούν είναι ότι κάποιος τυπικός Ελληνάρας αποφάσισε να κάνει τα δικά του και να βρεθεί μέσα στην διαδρομή των αγωνιστικών αυτοκινήτων με το Σμαρτάκι του.

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον όμως είναι η τρομάρα που παίρνει ο συνοδηγός όταν σηκώνει τα μάτια και βλέπει το... απευκταίο, κάνοντας αστείες γκριμάτσες και χειρονομίες που δεν συνάδουν με την ιδιότητά του. Στοιχείο που γίνεται ακόμα πιο εμφανές όταν ακριβώς δίπλα του ο οδηγός βρίσκεται σε πραγματική... νιρβάνα, έχοντας πάρει απόφαση ότι ο αγώνας τελείωσε άδοξα στην ουρά ενός ελληνικού Smart που βρέθηκε ξαφνικά εμπρός τους. 

Όμως μια πιο επισταμένη ματιά αποκαλύπτει την αιτία του κακού, καθώς γίνεται φανερό στους παρατηρητικούς (και τους γνώστες) ότι δεν είναι το Smart που βρέθηκε σε λάθος θέση, αλλά το αγωνιστικό Peugeot, το οποίο αντί να ακολουθήσει την αριστερή διακλάδωση στην διχάλα του δρόμου, πηγαίνει ευθεία, περνάει πάνω από την προειδοποιητική ταινία και βγαίνει εκτός διαδρομής. Εκεί που για κακή του τύχη (αν και σε εμφανώς επικίνδυνο σημείο) είχε παρκάρει το Smart του ο Έλληνας θεατής.

Έτσι εξηγείται και η αντίδραση του συνοδηγού, ο οποίος για όσους γνωρίζουν, καθ' όλη την διάρκεια της ειδικής διαδρομής είναι σκυμμένος πάνω από τις σημειώσεις του και «διαβάζει» στον οδηγό την διαδρομή που είναι εμπρός του, χωρίς να παρακολουθεί και πολλά από όσα γίνονται έξω από το αυτοκίνητο. Όταν λοιπόν σηκώνει το κεφάλι του και βλέπει ξαφνικά την ανοησία που έχει κάνει και τι τον περιμένει, είναι όντως σαν να ξυπνάει από ένα κακό όνειρο, αντιδρώντας με έναν εντελώς αστείο και σχεδόν παιδιάστικο τρόπο.

Όπως και να έχει πάντως, το περιστατικό απ' ότι  βλέπουμε δεν είχε κάποιο δυσάρεστο επακόλουθο, πέρα από το τέλος του αγώνα για το συγκεκριμένο πλήρωμα και κάποιες τσαλακωμένες λαμαρίνες. Μαζί βεβαίως με την τσαλακωμένη περηφάνια του συνοδηγού, που έγινε ο viral κωμικός πρωταγωνιστής των αγωνιστικών πεπραγμένων του φετινού Ράλι


Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags