Facebook Pixel Σημαντική πρωτιά για τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη
| 2016-03-07 18:10:00

Σημαντική πρωτιά για τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη

Σημαντική πρωτιά για τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη

Άλλη μια σημαντική πρωτιά απέσπασε ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης, ο οποίος βραβεύτηκε στην 8η Τελετή απονομής βραβείων «Προσωπικότητες» για το 2015-2016, από την Κερκυραϊκή Ένωση Πειραιά και την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, ως κορυφαία Προσωπικότητα 2015 – 2016, στον τομέα του αθλητισμού. 

Ο Πρωταθλητής μας τιμήθηκε για την προσφορά του στο παγκόσμιο στερέωμα του Πρωταθλητισμού αλλά και για την κατάκτηση του 17ου Παγκόσμιου Τίτλου του στον τελευταίο αγώνα της λαμπρής και επιτυχημένης του αθλητικής πορείας.

Το σημαντικό βραβείο απονεμήθηκε στον Μιχάλη Ζαμπίδη από την πρώην Υπουργό, κα Ντόρα Μπακογιάννη και το δίπλωμα από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβούλιου Πειραιά, κο Γιώργο Δαβάκη. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης δήλωσε ότι ήταν μεγάλη του τιμή και χαρά να βραβεύεται ανάμεσα σε τόσο σημαντικές προσωπικότητες και ευχαρίστησε τον κόσμο για την πολύτιμη και σημαντική υποστήριξη του όλα αυτά τα χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, πολλοί ήταν οι σημαντικοί εκπρόσωποι που βραβεύτηκαν για το πολύτιμο έργο τους στους τομείς του πολιτισμού, επιχειρήσεων, επιστημών, πολιτικής, τοπικής αυτοδιοίκησης και κοινωνικού έργου. Μεταξύ άλλων τιμήθηκαν στην Τελετή: ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος των Γ.Ο.Χ. Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Καλλίνικος, η πρώην Υπουργός κα Ντόρα Μπακογιάννη, ο Στρατηγός και Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης κος Μιχάλης Κωσταράκος, ο σκηνοθέτης κος Γιάννης Σμαραγδής, ο ηθοποιός κος Κώστας Κόκλας, η βουλευτής και ηθοποιός κα Άννα Βαγενά, ο Δήμαρχος Λέσβου κος Σπύρος Γαληνός, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κος Αλέξανδρος Παρίσης, ο πλοιοκτήτης Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, ο σκιτσογράφος ΚΥΡ κ.α.

Πολλές σημαντικές προσωπικότητες έδωσαν το παρόν στην κατάμεστη αίθουσα τελετών του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά όπως o Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο πλοιοκτήτης Κώστας Φράγκος, ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο σκηνογράφος Μανόλης Παντελιδάκης, ο βουλευτής Ιωάννης Τραγάκης, ο Δήμαρχος Νίκαιας Γιώργος Ιωακειμίδης, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού Μιχάλης Κόκκινος, ο ηθοποιός Πάρης Κατσίβελος και οι πρώην Δήμαρχοι Ύδρας, Αίγινας, Μεθάνων, Σπετσών και Αλίμου και πλήθος μελών της

Τον Πρωταθλητή μας σε κάθε του βήμα στηρίζουν το υγρό πόσιμο υαλουρονικό οξύ HyalurOn, η Cyta Ελλάδος, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου και η αλυσίδα γυμναστηρίων Planet Fitness & More. 

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα του Μιχάλη Ζαμπίδη από τις επίσημες ιστοσελίδες του και τις επίσημες σελίδες στα social media:
 
www.ironmikezambidis.com, facebook.com/ironmikezambidis, twitter.com/MikeZambidis , 
 
www.zambidisclub.gr , facebook.com/pages/ZAMBIDIS-CLUB/115201665186091 ,
 
youtube.com/user/MikeZambidisOfficial
 
www.ironmikezambidiseshop.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags