Facebook Pixel ΣΟΚ με Σαράποβα!
| 2016-03-08 00:54:00

ΣΟΚ με Σαράποβα!

ΣΟΚ με Σαράποβα!

Η Ρωσίδα τενίστρια ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου μια συγκλονιστική εξέλιξη για την καριέρα της!

Η Μαρια Σαράποβα ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου στο Λος Άντζελες ότι βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία κατά τη διάρκεια του Australian Open!

ΕΜφανώς στεναχωρημένη η 28χρονη Ρωσίδα, είπε ότι ενημερώθηκε πριν λίγες μέρες από την παγκόσμια ομοσπονδία και ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρία για να συνεχίσει να αγωνίζεται...

Η Νο.7 τενίστρια στον κόσμο ανέλαβε πλήρως την ευθύνη, αφού τόνισε ότι παίρνει ένα φάρμακο εδώ και δέκα χρόνια αλλά δεν είδε ότι περιλαμβάνει μια ουσία που από φέτος είναι απαγορευμένη, παρότι της εστάλη τον Δεκέμβριο από τη WADA η νέα λίστα.

Η Μαρία Σαράποβα έχοντας απόλυτη συνείδηση της πράξης της, ανέλαβε την ευθύνη αυτής, δηλώνοντας παράλληλα, πως δεν θα ήθελε να τελειώσει με αυτόν τον τρόπο η καριέρα της, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το θέμα και έδειξε διατεθειμένη να παλέψει για να βρεθεί λύση με την ITF και να επιστρέψει το συντομότερο στα γήπεδα!

«Aναλαμβάνω την ευθύνη, είναι το σώμα μου και εγώ το έβαλα στο σώμα μου. Δεν ρίχνω το φταίξιμο σε κανέναν. Εσύ ευθύνεσαι στην τελική για το οτιδήποτε. Δέχθηκα το γράμμα από την ITF που ανέφερε ότι απέτυχα να περάσω τον έλεγχο ντόπινγκ στο Αυστραλιανό Όπεν κι αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Παίρνω πολύ υπεύθυνα και επαγγελματικά την καριέρα μου κάθε μέρα. Έκανα ένα τεράστιο λάθος. Απογοήτευσα τους θαυμαστές μου, απογοήτευσα το άθλημα» είπε χαρακτηριστικά η Ρωσίδα και συμπλήρωσε.

«Παίζω τένις από τεσσάρων ετών. Στην εξέλιξη του χρόνου αντιμετώπισα διάφορα θέματα με την υγεία μου. Αρρώσταινα πολύ συχνά και είχα ανεπάρκεια σε μαγνήσιο, ενώ με ταλαιπωρούσε και ένα οικογενειακό ιστορικό με διαβήτη. Για 10 χρόνια αυτό το φάρμακο, δεν υπήρχε στις λίστες της WADA, και το έπαιρνα νόμιμα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags