Facebook Pixel «Γλέντι» Ολυμπιακού-Τσουκαλά σε ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-03-27 22:09:00

«Γλέντι» Ολυμπιακού-Τσουκαλά σε ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Γλέντι» Ολυμπιακού-Τσουκαλά σε ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε τι συνέβη στον τελικό του Κυπέλλου βόλεϊ και δείτε σε φωτογραφίες και βίντεο πως απάντησαν οι Πειραιώτες στις καταγγελίες του Δικεφάλου…

Μεγάλος ντόρος έγινε το Σάββατο το βράδυ για την παρουσία του Τάκη Τσουκαλά στον ημιτελικό του Κυπέλλου Βόλεϊ, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που οι ομάδες είχαν συμφωνήσει να μην υπάρχουν οργανωμένοι οπαδοί στο γήπεδο.

Θυμίζουμε μάλιστα, πως σε δηλώσεις του μετά το ματς των δύο ομάδων ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Αντώνης Τσαλόπουλος είχε ισχυριστεί πως ο γνωστός οπαδός των Πειραιωτών, είχε βρεθεί στις εξέδρες του «Μάκης Λιούγκας» ως εκπρόσωπος των ακαδημιών του Ολυμπιακού!!!

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Είμαι απογοητευμένος από τον εμπαιγμό του κ. Μαυρομάτη. Θαύμασα τις ακαδημίες του κ. Ολυμπιακού. Ο κ. Μαυρομάτης με κορόιδεψε. Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού Τάκης Τσουκαλάς, μπήκε στο γήπεδο δηλωμένος ως εκπρόσωπος των ακαδημιών στους «ερυθρόλευκους». Η ΕΟΠΕ δεν κράτησε καμία υπόσχεση. Παραμυθιάστηκα από τον κ. Μαυρομάτη. Δεν υπάρχει Αχιλλέας Μαυρομάτης για το βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να το καταπιώ αυτό που έγινε. Εγώ μάλωσα με τον δικό μας κόσμο για να δώσω τον λόγο μου πως δεν θα έχουμε οργανωμένους και τελικά την πατήσαμε. Την ευθύνη την παίρνω εγώ γι’ αυτό που έγινε».

Από τον Ολυμπιακό βέβαια, διέψευσαν το συγκεκριμένο θέμα και τόνισαν πως ο Τσουκαλάς βρέθηκε στο γήπεδο με πρόσκληση που πήρε από την διοίκηση της ομάδας, κάτι που επιτρέπεται και κάτι που… επαναλήφθηκε την Κυριακή.

Ο Τάκης δεν πτοήθηκε από τις «φωνές» του ΠΑΟΚ και ήταν παρών και στον τελικό με την Κηφισιά. Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα λοιπόν ήταν στο κλειστό της Γλυφάδας και πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου, το οποίο και πήρε στα χέρια του, μετά από… πάσα του Φιλίποφ, προφανώς για να «πικάρει» και τους ανθρώπους του Δικεφάλου, που «σήκωσαν» το θέμα.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο!











ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπογράφει με βασικό παίκτη του ΠΑΟΚ ο Μαρινάκης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags