Facebook Pixel «Απλήρωτοι 2.5 χρόνια, αλλά πάλι νταμπλ»
Άλλα Σπορ
| 2011-06-11 21:44:00

«Απλήρωτοι 2.5 χρόνια, αλλά πάλι νταμπλ»

«Απλήρωτοι 2.5 χρόνια, αλλά πάλι νταμπλ»

Ο Χρήστος Αφρουδάκης πανευτυχής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, μίλησε για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης.

Ο Χρήστος Αφρουδάκης δήλωσε μετά το τέλος του τελικού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Δεν οδήγησα εγώ την ομάδα στο νταμπλ, η ομάδα αποτελείται από 13 πολύ καλούς παίκτες, οι οποίοι είναι σε υψηλό επίπεδο και ο καθένας βοηθά όσο μπορεί».

Για το αν θέλει να φτάσει τον αδελφό του: «Δεν έχω αυτό ως προσωπικό στόχο, εγώ θέλω να κερδίζω, όχι να κάνω και αυτό είναι ο πρωταθλητισμός».

Για την κατάσταση στην ομάδα: «Φανταστείτε ότι είμαστε απλήρωτοι 2,5 χρόνια, ελλιπείς σε φυσική κατάσταση γιατί δεν κάναμε πολλές προπονήσεις και με έναν φουνταριστό, με τον Κολόμβο να δίνει όλο του τον εαυτό, αν και δεν ήξερε να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο πριν. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός, με τόσα προβλήματα έφτασε σε άλλο ένα νταμπλ.  Φανταστείτε αν ήμασταν καλύτερα οργανωμένοι τι θα πετυχαίναμε. Και εννοώ την Ευρώπη .Υπάρχουν στην ομάδα που μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα σε διάκριση στην Ευρώπη. Με αυτή την κατάσταση όμως, δε νομίζω να υπάρχει καν ομάδα.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags