Facebook Pixel "Ντοπέ" ο Τόμας Ζιελίνσκι
| 2016-08-09 22:53:00

"Ντοπέ" ο Τόμας Ζιελίνσκι

"Ντοπέ" ο Τόμας Ζιελίνσκι

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ολοκληρώθηκαν πρόωρα για τον Τόμας Ζιελίνσκι, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών και επιστρέφει άμεσα στην Πολωνία.

Ο Τόμας Ζιελίνσκι είναι ο δεύτερος αρσιβαρίστας που επιστρέφει στην πατρίδα του χωρίς να προλάβει να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Ο Πολωνός ενημερώθηκε ότι σε έλεγχο που υποβλήθηκε πριν απο μερικές εβδομάδες, βρέθηκε η απαγορευμένη ουσία ναδρονόλη. Πρόκειται για τον αδελφό του χρυσού Ολυμπιονίκη του Λονδίνου, Αντριαν Ζιελίνσκι. Αμφότεροι επρόκειτο να αγωνιστούν το Σάββατο στην κατηγορία των 94 κιλών.

Ο θρύλος της πολωνικής Αρσης Βαρών και πρόεδρος της εθνικής Ομοσπονδίας Σίμον Κολέτσκι, ανακοίνωσε τα κακά... μαντάτα και ζήτησε συγνώμη από τους Πολωνούς φιλάθλους. Ο Κολέτσκι ήταν δεύτερος στους Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000 και του Πεκίνου το 2008, αλλά αναμένεται για την τελευταία διοργάνωση να πάρει το χρυσό, μετά την τιμωρία του Καζάκου Ιλια Ιλιν.

Θυμίζουμε πως ο πρώτος που επέστρεψε στην πατρίδα του πριν καν ξεκινήσουν οι Αγώνες, ήταν ο Αντώνης Μαρτασίδης που θα συμμετείχε με τα χρώματα της Κύπρου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags