Facebook Pixel Θυελλώδης νίκη, απίστευτες βουτιές! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-06-21 11:30:00

Θυελλώδης νίκη, απίστευτες βουτιές! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Θυελλώδης νίκη, απίστευτες βουτιές! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

70.000 θεατές, άνεμοι ταχύτητας μέχρι 60 χλμ/ώρα και 12 αθλητές που διαγωνίστηκαν με όλες τους τις δυνάμεις. Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο La Rochelle της Γαλλίας, την τέταρτη στάση του Red Bull Cliff Diving World Series, όλα ήταν στον υπερθετικό βαθμό!

Ο κόσμος γέμισε το λιμάνι! Όλοι ήθελαν να εξασφαλίσουν θέα προς τον πύργο του Αγ. Νικολάου.

Μέχρι την έναρξη του αγώνα, 70.000 θεατές επευφημούσαν τους κορυφαίους αθλητές και τα απίστευτα άλματά τους, σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς ίσως μέχρι σήμερα αγώνες στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ούτε καν η καταιγίδα που ξέσπασε το απόγευμα και οι δυνατοί άνεμοι δεν μπόρεσαν να αποθαρρύνουν τον μεγαλύτερο αριθμό θεατών που συγκεντρώθηκε για να δει τα άλματα από τον πύργο ηλικίας 700 ετών.

Ο νικητής Gary Hunt ηγήθηκε των 12 αθλητών που αψήφησαν τις δύσκολες συνθήκες και προηγείται συνολικά στην κατάταξη, έχοντας προβάδισμα 22 βαθμών.

«Κάθε φορά είναι καλύτερη από την προηγούμενη! Σήμερα ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα γιατί δεν ξέραμε καν αν θα γίνει ο αγώνας. Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε όλοι να συνεχίσουμε τον αγώνα και να εκτελέσουμε καλές καταδύσεις. Το πλήθος ήταν απίστευτο, όπως κάθε φορά. Ήμουν σε καλή διάθεση και γι’ αυτό εκτέλεσα το backflip και έκανα ότι χρειαζόταν», δήλωσε.

Επόμενη στάση η Λίμνη Garda στην Ιταλία, στις 24 Ιουλίου. Ακολουθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες (Βοστώνη) τον Αύγουστο και ο μεγάλος τελικός θα φιλοξενηθεί στην Ουκρανία (Yalta) στις 4 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags