Facebook Pixel Τρομερή αποκάλυψη για τη Φουκουσίμα και την Ολυμπιάδα του Τόκιο!
| 2016-09-07 19:46:00

Τρομερή αποκάλυψη για τη Φουκουσίμα και την Ολυμπιάδα του Τόκιο!

Τρομερή αποκάλυψη για τη Φουκουσίμα και την Ολυμπιάδα του Τόκιο!

Ποιο είναι το ένοχο μυστικό που κρύβει η ιαπωνική κυβέρνηση πίσω από την Ολυμπιάδα του 2020;

Η ιαπωνική κυβέρνηση είπε ψέμματα πως η κατάσταση στον πυρηνικό αντιδρατήρα της Φουκουσίμα είναι υπό έλεγχο για να κερδίσει τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 στο Τόκιο!

Στη σοκαριστική αυτή αποκάλυψη προέβη ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, Τζουνιτσίρο Κοϊζούμι, ο οποίος ομολόγησε πως είπε ο ίδιος ψέμματα στην Ολυμπιακή Επιτροπή το 2013 προκειμένου να κατευνάσει τις αντιδράσεις των μελών της σχετικά με την ασφάλεια μετά το τσουνάμι του 2011 που έφερε την πυρηνική καταστροφή στις εγκαταστάσεις της Φουκουσίμα, η οποία μάλιστα ήταν η χειρότερη παγκοσμίως μετά από αυτή του Τσέρνομπιλ το 1986!

Αντίθετα, τα πράγματα όχι μόνο δεν είναι υπό έλεγχο, αλλά όπως δήλωσε ο Κοϊζούμι οι ειδικοί καλούνται να αντιμετωπίσουν τη μόλυνση στους πυρηνικούς αντιδραστήρες συνεχώς δηλώνουν ότι θα τα καταφέρουν, αλλά δεν μπορούν και παραδέχονται πως είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που έχουν αντιμετωπίσει.

Τέλος, ο Κοϊζούμι παραδέχεται πως ντρέπεται που πίστεψε στους ειδικούς που τον συμβούλεψαν ότι η Ιαπωνία πρέπει να βασιστεί στην πυρηνική ενέργεια.

"Μελέτησα τη διαδικασία, την πραγματικότητα και την ιστορία της εισαγωγής της πυρηνικής ενέργειας και αισθάνθηκα ντροπή για τον εαυτό μου που πίστεψα σε τέτοια ψέματα", δήλωσε χαρατηριστικά ο Ιάπωνας πρώην πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags