Facebook Pixel Αυτοί είναι οι καλύτεροι του 2016!
| 2016-12-19 21:43:00

Αυτοί είναι οι καλύτεροι του 2016!

Αυτοί είναι οι καλύτεροι του 2016!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Άννα Κορακάκη, και το δίδυμο της ιστιοπλοΐας Μάντης - Καγιαλής βραβεύθηκαν από τον ΠΣΑΤ ως οι καλύτεροι αθλητές για το 2016.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Άννα Κορακάκη αναδείχθηκαν οι καλύτεροι αθλητές για το 2016, στην εκδήλωση των ετήσιων βραβείων του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης των κρίκων κέρδισε τις προτιμήσεις των Ελλήνων αθλητικών συντακτών, όπως και η πρωταθλήτρια σκοποβολής, η οποία κατέκτησε χρυσό και χάλκινο στο Ρίο ντε Ζανέιρο.

Το "χάλκινο" δίδυμο των Τάκη Μάντη και Παναγιώτη Καγιαλή στα 470 της ιστιοπλοΐας σχημάτισαν την καλύτερη ομάδα για το 2016.

Όσο για τον κορυφαίο προπονητή του 2016, το βραβείο απονεμήθηκε στον πατέρα και καθοδηγητή της Άννας Κορακάκη, Τάσο Κορακάκη.

Το βραβείο του κορυφαίου αθλητή με αναπηρία παρέλαβε για δεύτερη σερί χρονιά ο αρσιβαρίστας Παύλος Μάμαλος, ενώ κορυφαία αθλήτρια ήταν ξανά η Δήμητρα Κοροκίδα. Καλύτερη ομάδα αθλητών με αναπηρία η ομάδα μπότσια BC3 (Ντέντα Άννα, Πανανός Νίκος, Πολυχρονίδης Γρηγόρης).

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ παρών ήταν και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Στο Μέγαρο Μουσικής βρέθηκαν πλήθος ολυμπιονικών, αθλητών και προπονητής όπως ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, Βούλα Κοζομπόλη κ.ά.

Τα Ειδικά βραβεία μετά από αποφάσεις του ΔΣ του ΠΣΑΤ
ΕΠΑΘΛΟ "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ": ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Σπύρος

ΕΠΑΘΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΜΠΙΚΟΦ Μάνια και ΓΚΙΟΥΡΔΑΣ Μάριος

ΕΠΑΘΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ & ΗΘΟΥΣ: Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ)

ΕΠΑΘΛΟ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟΥ: ΚΑΡΑΛΗΣ Εμμανουήλ (Στίβος) & ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ Στέφανος (Τένις)

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: ΣΑΝΤΟΣ Φερνάντο, Πρωταθλητής Ευρώπης για το 2016, με την Εθνική Ομάδα της Πορτογαλίας (Ποδόσφαιρο)

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: ΙΤΟΥΔΗΣ Δημήτρης, Πρωταθλητής Ευρώπης για το 2016, με την Ομάδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Μπάσκετ)

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΗΘΟΣ: ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ Κατερίνα (Αθλήτρια Τένις)

ΜΑΧΗΤΗΣ ΖΩΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ Απόστολος (Πρεσβευτής Συλλόγου "Ελπίδα")

Ο ΠΣΑΤ, με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, θα τιμήσει επίσης την κυρία Μαριάννα ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, για την πολύπλευρη κοινωνική δράση και προσφορά της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags