Facebook Pixel Δεν χρειάζεται να αποδείξεις κάτι βρε Κατερίνα
Άλλα Σπορ
| 2017-03-05 09:46:00

Δεν χρειάζεται να αποδείξεις κάτι βρε Κατερίνα

Δεν χρειάζεται να αποδείξεις κάτι βρε Κατερίνα

Η Κατερίνα Στεφανίδη μετά το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου μίλησε για την ατμόσφαιρα, αλλά και πως έπρεπε να δείξει γιατί κέρδισε και τον αγώνα στο Ρίο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν ήταν εύκολο όλο αυτό. Τα δοκιμαστικά ήταν μέτρια και αυτό με επηρέασε. Στην αρχή είπαμε με τον Μιτς να πάμε πίσω τη φορά μου, τελικά μετά την παρουσίαση αποφασίσαμε να μην αλλάξω τίποτε. Οταν η Ρίζιχ πέρασε το 4,70 μ., ένιωσα μια πίεση, γιατί σκέφτηκα πως πρέπει να περάσω το 4.75 μ., όταν, όμως, πέρασε κι εκείνο το ύψος ξαφνικά ενεργοποιήθηκα. Είπα τώρα θα μπεις και θα κάνεις ένα φουλ άλμα στα 4,80 μ. και το έκανα.

Δεν κάνω ποτέ κακές σκέψεις μέσα στον αγώνα. Πάντα προσπαθώ να βρω τη θετική πλευρά, ακόμη κι όταν όλα δείχνουν δύσκολα. Οταν ο πήχης είχε ανέβει στα 4.80 μ. τότε σκεφτόμουν...πρέπει να το κάνεις να δείξεις γιατί κέρδισες τον αγώνα στο Ρίο. Ηταν και η ατμόσφαιρα πολύ ωραία και αυτό μου έδινε μια επιπλέον θετική ώθηση.

Πάντα υπάρχουν αθλήτριες που πηδάνε καλά. Εχω πάει καλά σε αρκετά Πρωταθλήματα, έχω πηδήσει καλά και ελπίζω πως θα συνεχίσω να το κάνω και τα επόμενα χρόνια. Είναι σημαντικά όλα όσα έχω πετύχει, όπως και η σταθερότητα που δείχνω. Νομίζω πως θα μπορώ να αγωνίζομαι στο ίδιο επίπεδο για αρκετά χρόνια». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags