Facebook Pixel Φοβερές "μπηχτές" Καλμαζίδη κατά της διοίκησης!
Άλλα Σπορ
| 2017-03-28 18:14:00

Φοβερές "μπηχτές" Καλμαζίδη κατά της διοίκησης!

Φοβερές "μπηχτές" Καλμαζίδη κατά της διοίκησης!

Ο απελθών τεχνικός του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του στο "Metropolis 95,5" έριξε βολές κατά της διοίκησης και μεταξύ άλλων σημείωσε πως "ίσως κάποιοι στον ΠΑΟΚ συνήθισαν να είναι πάντα 1ος και τους κακοφαίνεται η 2η θέση"!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους λόγους που απομακρύνθηκε από την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ: «Αυτή η ερώτηση δεν πρέπει να γίνει σε εμένα, αλλά σε αυτούς που την έκαναν πράξη. Δεν είναι η πρώτη φορά που φεύγει ένας προπονητής, όμως, θέλω να πιστεύω ότι μαθαίνουμε από τα λάθη μας και προχωράμε μπροστά. Παρ’ όλα αυτά, αυτό που έγινε πριν ένα χρόνο επαναλήφθηκε και τώρα. Δεν ξέρω τους λόγους. Ίσως κάποιοι στον ΠΑΟΚ συνήθισαν να είναι πάντα 1ος και τους κακοφαίνεται η 2η θέση. Ή όλοι όσοι είναι δίπλα στην ομάδα έγιναν ικανοί να κρίνουν αν παίζει καλά ή όχι. Είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ βγαίνει 2ος στην κανονική περίοδο, δεν ξέρω τι άλλο θα ήθελαν.

Είναι κάποια πράγματα που δεν πρέπει να βγαίνουν. Γίνεται μια προσπάθεια να εμφανιστεί μια κατάσταση με παίκτες που έχουν παράπονα, όμως, έχω πάρει διαβεβαιώσεις ότι οι παίκτες είναι ενοχλημένοι με τη φήμη αυτή και δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν άλλα θέματα μέσα στην ομάδα που ενοχλούν και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι τελικά έτοιμος για πολύ ψηλά και να διεκδικήσει μια σταθερότητα. Οι άνθρωποι γύρω από τον ΠΑΟΚ επηρεάζουν την εικόνα και τη διοίκηση της ομάδας. Δεν θέλω να πω παραπάνω πράγματα, θα τα πω εκεί που πρέπει, στη διοίκηση».

Για το αν του δόθηκε κάποια εξήγηση για τους λόγους που φεύγει: «Όχι, απλά ότι ήταν μια απόφαση του προεδρείου».

Για τον διάδοχό του, Χόρχε Ελγκέτα: «Μπορεί να είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, δεν είναι σωστό να κρίνω κάποιον συνάδελφό μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags