Facebook Pixel Μια ανάσα από τον τίτλο ο Ολυμπιακός!
Άλλα Σπορ
| 2017-05-05 21:18:00

Μια ανάσα από τον τίτλο ο Ολυμπιακός!

Μια ανάσα από τον τίτλο ο Ολυμπιακός!

Μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός που επικράτησε 11-5 της Βουλιαγμένης στο Λαιμό και έκανε το 2-0 στην σειρά των τελικών της Α1 πόλο ανδρών.

H ομάδα του Θοδωρή Βλάχου είχε και πάλι εξαιρετική απόδοση στην άμυνα και σε συνδυασμό με τις καθοριστικές επεμβάσεις του τερματοφύλακα Γιόσιπ Πάβιτς έφτασε στην άνετη νίκη. Πλέον η ομάδα του Πειραιά τη Δευτέρα στο Παπαστράτειο θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει ακόμη ένα πρωτάθλημα και μάλιστα με «σκούπα».

Από την άλλη η Βουλιαγμένη προσπάθησε να πιέσει περισσότερα στην άμυνα, χρεώθηκε αποβολές και είδε τον δικό της τερματοφύλακας Ζερδεβά να πιάνει ορισμένα καλά σουτ των αντιπάλων του. Ο νεαρός πορτιέρο αποβλήθηκε με αντικατάσταση λίγο πριν το τέλος του αγώνα όταν και εξύβρισε τον διαιτητή που υπέδειξε πέναλτι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0 μετά από γκολ των Γεννηδουνιά και Μπούσλιε. Ο Αφρουδάκης με ωραίο σουτ από την περιφέρεια μείωσε σε 2-1 και αυτή ήταν η τελευταία επαφή που είχε με το σκορ η ομάδα του Κώστα Λούδη.

Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια χωρίς να ιδρώσουν ιδιαίτερα έφτασαν στο 5-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φουντούλη. Η ομάδα των νοτίων προαστίων μείωσε σε 5-2 με τον Δελαγραμμάτικα στον παίκτη παραπάνω. Ο Ολυμπιακός όμως με Ντόσκα και Φουντούλη και πάλι έφτασε στο 7-2 κι εκεί ουσιαστικά «καθάρισε» και το παιχνίδι.

Οι Πειραιώτες έφτασαν στο double score (10-5) για να φτάσουν στο τελικό 11-5 με τον Γεννηδουνιά στον παίκτη παραπάνω.

Πηγή: sdna.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags