Facebook Pixel Αυτοί θα επιδιώξουν την ανατροπή με Γιαννακόπουλο! Τι αποφασίστηκε στον Ερασιτέχνη;
| 2017-05-29 13:05:00

Αυτοί θα επιδιώξουν την ανατροπή με Γιαννακόπουλο! Τι αποφασίστηκε στον Ερασιτέχνη;

Αυτοί θα επιδιώξουν την ανατροπή με Γιαννακόπουλο! Τι αποφασίστηκε στον Ερασιτέχνη;

Αναμένονται άμεσα εξελίξεις...

Την τριμελή επιτροπή που θα κληθεί να... μεταπείσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου ώστε να μπει στον Ερασιτέχνη ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος.

Η επιτροπή απαρτίζεται από τους Νίκο Πλυτά, Κώστα Τουρναβίτη και Ιωακείμ Μαρσέλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Για την προχθεσινή ημέρα, Σάββατο 27η Μαΐου, είχε προκηρυχθεί απολογιστική και εκλογική Γενική Συνέλευση στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο χωρίς όμως να σημειωθεί απαρτία.

Κατά την ανταλλαγή απόψεων με τους παρευρισκόμενους, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Μπαλτάκος υπογράμμισε ενώπιον όλων τα παρακάτω:

1. Η διοίκηση του Α.Ο. έχει ουσιαστικά απέλθει και το παρόν Δ.Σ., ή ο ίδιος προσωπικά, δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να καταρτίσει ψηφοδέλτιο για τη διεκδίκηση νέας θητείας. Παράλληλα, χωρίς κανέναν ενδοιασμό επανέλαβε το αυταπόδεικτο και αυτονόητο πως ο μοναδικός τρόπος για να προκηρυχθούν εκλογές είναι να έχει παραιτηθεί το Δ.Σ., γεγονός το οποίο έχει συμβεί εδώ και δύο εβδομάδες.

2. Ως προς το θέμα ανέγερσης αθλητικών εγκαταστάσεων στο Γουδή, ο ίδιος έπραξε το καλύτερο δυνατό για το συμφέρον του Συλλόγου. Η Γενική Συνέλευση θα εγκρίνει ή όχι τη Συμφωνία που υπεγράφη με την κυβέρνηση. Είναι ιστορική ευθύνη το νέο γήπεδο του ΠΑΟ να γίνει στο Γουδή.

Στη διάρκεια της συζήτησης, προτάθηκε στο απερχόμενο Δ.Σ. και έγινε αποδεκτό από τη Γενική Συνέλευση, να οριστεί μία επιτροπή στην οποία να μην μετέχουν μέλη του (του Δ.Σ.), η οποία θα αναλάβει εν λευκώ να έλθει σε επικοινωνία με τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Τα πρόσωπα αυτά, τα οποία προέκυψαν μέσα από αποδοχή της παναθηναϊκής οικογένειας, είναι οι κ.κ. Νίκος Πλυτάς, Κώστας Τουρναβίτης και Ιωακείμ Μαρσέλος». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags