Facebook Pixel ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΣΟΚ πασίγνωστου Ολυμπιονίκη! "Σκεφτόμουν την αυτοκτονία"!
| 2017-06-07 14:23:00

ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΣΟΚ πασίγνωστου Ολυμπιονίκη! "Σκεφτόμουν την αυτοκτονία"!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΣΟΚ πασίγνωστου Ολυμπιονίκη! "Σκεφτόμουν την αυτοκτονία"!

Ένας από τους πιο δημοφιλείς αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο παραδέχτηκε πως σκέφτηκε την αυτοχειρία!

Την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρέθηκε, μετά το σκάνδαλο στο οποίο ενεπλάκη στο περιθώριο των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, περιέγραψε ο Ράιαν Λόχτε, σε συνέντευξη που πρόκειται να δημοσιευθεί στο περιοδικό του τηλεοπτικού δικτύου ESPN.

Ο εξάκις «χρυσός» Ολυμπιονίκης της κολύμβησης ανέφερε ότι έφτασε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας, υπογράμμισε όμως ότι η επερχόμενη γέννηση του πρώτου παιδιού του (από τη σύντροφό του, το μοντέλο Κέιλα Ράι Ριντ) του δίνει νέα πνοή και πλέον στοχεύει να δώσει το «παρών» και στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, το 2020.

«Μετά το Ρίο, πρέπει να ήμουν ο πιο αντιπαθητικός άνθρωπος στον κόσμο. Υπήρχαν στιγμές που έκλεγα και σκεφτόμουν: "αν κοιμηθώ και δεν ξυπνήσω ποτέ, ακόμη καλύτερα". Ημουν στο σημείο να σταματήσω τελείως την καριέρα μου», αναφέρει ο Λόχτε, ο οποίος μαζί με τους συμπατριώτες του κολυμβητές, Γκούναρ Μπεντζ, Τζακ Κόνγκερ και Τζέιμς Φέιγκεν, προέβησαν σε βανδαλισμούς σε βενζινάδικο, ενώ στη συνέχει κατήγγειλαν ψευδώς ότι έπεσαν θύμα επίθεσης από ληστές που υποδύθηκαν τους αστυνομικούς. Το ψέμα τους αποκαλύφθηκε από το οπτικό υλικό που είχαν καταγράψει οι κάμερες στο βενζινάδικο, με συνέπεια οι βραζιλιάνικες αρχές να τους απαγγείλουν κατηγορίες για ψευδή καταμήνυση. Επιστρέφοντας στις ΗΠΑ, ο Λόχτε τιμωρήθηκε από την Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας του με αποκλεισμό δέκα μηνών, ο οποίος του στερεί τη δυνατότητα να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου, που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στη Βουδαπέστη.

«Ολα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Το 2013 είχα τελειώσει με την κολύμβηση, αισθανόμουν εξαντλημένος και άδειος, αλλά βρίσκω πλέον ένα καινούριο στόχο με το γιο μου. Η "φλόγα" άναψε ξανά και είναι πιο δυνατή από ποτέ», προσθέτει ο 33χρονος Ολυμπιονίκης, που τονίζει ότι ανυπομονεί να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το 2020.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags